ΤΡΑΓΙΚΟ ΦΙΝΑΛΕ ΣΤΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ 41ΧΡΟΝΟ, ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΣΟΡΟΣ ΤΟΥ

  • Δυστυχώς οι χειρότεροι φόβοι επιβεβαιώθηκαν. Είναι νεκρός ο άνδρας του οποίου δηλώθηκε η εξαφάνιση χθες το πρωί και τα ρούχα του βρέθηκαν στην άκρη του αύλακα σε μικρή απόσταση από το Δοκίμι. Σημεία ζωής είχε δώσει τελευταία φορά την 13η Ιουλίου

Ο άνδρας που βρέθηκε στην περιοχή του Μαύρικα  Αγρινίου, πίσω από το Νοσοκομείο Αγρινίου  σε αρδευτικό κανάλι είναι τελικά ο 41χρονος που αναζητούνταν στην περιοχή του Δοκιμίου εδώ και 4 ημέρες. Την ταυτοποίηση έκαναν συγγενικά του πρόσωπα, συντετριμμένα από τον χαμό του αγαπημένου τους προσώπου. Μάλιστα η αστυνομία αναφέρει για το συμβάν.

Εντοπίστηκε, σήμερα, το πρωί, στη θέση Μαύρικας Αγρινίου, από πολίτη, εντός αρδευτικού καναλιού, νεκρός, ο 41χρονος ημεδαπός, που είχε εξαφανιστεί από το Δοκίμι Αγρινίου.

Ειδικότερα, είχε δηλωθεί η εξαφάνισή του 41χρονου, από συγγενικό του πρόσωπο, χθες 16-7-2018, στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αγρινίου, ενώ επιπλέον δηλώθηκε ότι βρέθηκαν τα ενδύματά του στην θέση Φουσκάρι Αγρινίου, σε κοντινή απόσταση από αυλάκι.

Η σορός του 41χρονου εντοπίστηκε σήμερα νωρίς το πρωί, από πολίτη μέσα σε αρδευτικό κανάλι στη θέση Μαύρικας Αγρινίου.

Ενεργείται προανάκριση για την διακρίβωση των αιτιών και συνθηκών θανάτου του 41χρονου, ενώ από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου παραγγέλθηκε Ιατροδικαστική εξέταση και νεκροψία – νεκροτομή.

Η κηδεία του 41χρονου θα γίνει αύριο  το μεσημέρι στον Αγιο Γεώργιο , στο δημοτικό κοιμητήριο Αγρινίουagriniosite.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...