Τα είχε όλα εκτός από γκολ ο αγώνας Α.Ο. Λυγιάς – Δόξα Καινούργιου. Φωτο-Βίντεο

Ισόπαλοι με σκόρ 0-0 αναδείχθηκαν ο ΑΟ Λυγιάς και η Δόξα Καινουργίου το απόγευμα της Κυριακής στο γήπεδο Νεοχωρίου, στον πρώτο απο τους αγώνες των δευτεραθλητών της Β’ κατηγορίας. 
Να υπενθυμίσουμε ότι απο τα μπαράζ θα προκύψουν οι δύο απο τις τρείς ομάδες των δευτεραθλητών που θα ανέβουν απευθείας την Α’ ΕΠΣ Αιτωλ/νίας.
Η Δόξα αν και αγωνίζονταν απο το 58′ με αριθμητικό μειονέκτημα λόγω αποβολής με απευθείας κόκκινη του Κόκκαλη, ήταν καλύτερη σε όλη την διάρκεια του αγώνα και είχε τις προυποθέσεις να φύγει νικήτρια, με αποκορύφωμα το χαμένο πέναλτι του Κακούρη στο 77ο λεπτό. Απο την άλλη πλευρά οι τυπικά γηπεδούχοι την σημαντικότερη ευκαιρία τους την έχασαν στην εκπνοή του αγώνα και συγκεκριμένα στο 91ο λεπτό όταν η μπάλα μετά την κεφαλιά του Αποστολόπουλου κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι.
Ο ΑΟ Λυγιάς αναγκάστηκε να αντικαταστήσει τον Σκανιά με τον Ρισβά λίγο πρίν την έναρξη του αγώνα, καθώς στο ζέσταμα δέχθηκε τσίμπημα απο σφήκα και μεταφέρθηκε στο κέντρο υγείας με αλλεργικό πρόβλημα.
Διαιτητές: Κέκελος, Βαλιάνος, Τριανταφύλλου
Κυριότερες φάσεις:
12′ Κεφαλιά του Γιώτη η μπάλα πάει πρός την εστία και διώχνει πάνω στη γραμμή ο Αποστολόπουλος
13′ Συρτό σούτ του Κόκκαλη διώχνει δύσκολα σε κόρνερ ο Ασημακόπουλος
24′ Σούτ του Κακούρη φεύγει πάνω απο το οριζόντιο δοκάρι άουτ
30′ Σέντρα του Αποστολόπουλου κεφαλιά του Κοτσέτσου άουτ
33′ Συρτό σούτ του Κόκκαλη αποκρούει ο Ασημακόπουλος και απομακρύνει ο Ρισβάς
39′ Σέντρα του Σ.Τζωρτζόπουλου κεφαλιά του Γιώτη άουτ
64′ Ψηλοκρεμαστό σούτ του Κακούρη άουτ
77′ Ατομική προσπάθεια του Κακούρη απο αριστερά μπαίνει στην περιοχή και ανατρέπεται απο τον Κουφογιάννη με τον διαιτητή να σφυρίζει πέναλτι..Το εκτελεί ο Ζαφείρης στέλνοντας την μπάλα άουτ
91′ Σέντρα απο δεξιά του Βειζάι ο Αποστολόπουλος πιάνει την κεφαλιά στέλνοντας την μπάλα να χτυπήσει στο οριζόντιο δοκάρι και στο έδαφος για να απομακρύνουν στη συνέχεια οι αμυντικοί
ΑΟ Λυγιάς: Ασημακόπουλος, Τσιριμώκος (83′ Βειζάι), Βασιλόπουλος, Αποστολόπουλος, Κουφογιάννης, Γεωργακόπουλος, Κουτσαφτίκης, Δημητρόπουλος (Ανδρεόπουλος), Κατσικάς (Νικόπουλος), Κοτσέτσος, Ρισβάς
Δόξα Καινουργίου: Πριτσούλης, Ντολένγκα, Τζωρτζόπουλος Σ., Τζωρτζόπουλος Δ., Κωνσταντίνου, Καγιάντζας, Γιώτης (68′ Λιούλιος), Μπλάνης, Κακούρης, Ζαφείρης (85′ Αγγέλης), Κόκκαλης Αλ.
agrinio24.com


Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...