Τελεσίγραφο Κατσιφάρα σε Λουκόπουλο για τους πρόσφυγες: Δώσε το Ξενία-Χρηματοδοτούμε την πλήρη επισκευή του.

Την πρόθεση να χρηματοδοτήσει 100% τις εργασίες για την πλήρη αποκατάσταση του κτιριακού συγκροτήματος του πρώην ξενοδοχείου ΞΕνια στη Ναύπακτο,με αντάλλαγμα την μεταφορά 180 προσφύγων εκεί φέρεται να είπε στο περιθώριο της συνάντησης των δημάρχων στην Πάτρα,στην έδρα της Περιφέρειας,ο περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απ.Κατσιφάρας.

Ο κ. Λουκόπουλος είπε στον κ. Κατσιφάρα ότι κάτι τέτοιο είναι πολύ δύσκολο να περάσει στην κοινωνία,μιας και η παραμονή τους θα βρίσκεται μέσα στον οικιστικό ιστό της πόλης,σε μια κατεξοχήν τουριστική περιοχή,όπως είναι αυτή της παραλίας του Γριμπόβου.

-Δύσκολο να τα περάσουμε στην κοινωνία-Δύσκολο και στο δημοτικό συμβούλιο

Καταλήγοντας ο δήμαρχος Τ.Λουκόπουλος,ανάφερε ότι κάτι τέτοιο εκτός των άλλων είναι δύσκολο να περάσει και από το δημοτικό DSC00492συμβούλιο,αφού υπάρχουν ετερόκλιτες δυνάμεις ακόμα και μέσα στη δημοτική του ομάδα.

Από την άλλη όμως ο δήμαρχος Ναυπακτίας Τ.Λουκόπουλος φάνηκε προβληματισμένος αφού το τελικό αποτέλεσμα θα είναι ο δήμος πλέον χωρίς κανέναν οικονομικό κόστος να αποκτήσει και πάλι ένα λειτουργικό Ξενία που μετά την κρίση του προσφυγικού θα αποδώσει προς χρήση στους πολίτες της Ναυπάκτου.

Για το λόγο αυτό αναμένεται σήμερα το απόγευμα να συνεδριάσει εκτάκτως στις 18.00 το δημοτικό συμβούλιο και να εξεταστούν όλες οι τελευταίες παράμετροι που δημιουργήθηκαν.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...