Τι γίνεται με τα γήπεδα Γαβρολίμνης και Λυγιά;Χωρίς γήπεδο ακόμα ο φιναλίστ του κυπέλλου Α.Ο. Χάλκειας.

Έχουμε γράψει ξανά και ξανά ότι θα τιρηθούν τα χρονοδιαγράμματα για τα γήπεδα Γαβρολίμνης και Λυγιά , αρχικά ήταν για Νοέμβριο έπειτα με ενημέρωση που είχαμε από τον κ. Σιαμαντά στη συνέχεια η ημερομηνία που ήταν να παραδοθούν τα γήπεδα ήταν μέσα στον Ιανουάριο , κάτι που όπως φαίνεται δεν πρόκειται να γίνει. Επικοινωνήσαμε ξανά την περασμένη εβδομάδα και ο κ. Σιαμαντάς μας ενημέρωσε ότι ο εργολάβος έχει πληρωθεί για το 20% του έργου όπως ορίζει ο νόμος και ότι για να συνεχίσει τις εργασίες θα πρέπει να ξεκινήσει το επόμενο πρόγραμμα «γέφυρα» που θα εξασφαλίσει την χρηματοδότηση για να συνεχίσουν κανονικά οι εργασίες, αυτό σύμφωνα με τον κ. Σιαμαντά αναμένεται να συμβεί αρχές Φεβρουαρίου.

 Τα πράγματα όμως περιπλέκει μια καταγγελία που έκανε μέλος του Δ.Σ. της ομάδας σε συνεργάτη μας στο προχθεσινό αγώνα της ομάδας και είναι η εξής «Ο εργολάβος του έργου του είπε ότι δεν έχει την ανάλογη στήριξη από τον Δήμο Ναυπακτίας προτρέποντας τον σαν μέλος του Δ.Σ. να πιέσουν την Δημοτική αρχή» , σοβαρή καταγγελία που τα στοιχεία του καταγγέλλοντος είναι στη διάθεση οποιουδήποτε εμπλεκομένου.

Εμείς θα πούμε το εξής δεν γνωρίζουμε τη βοήθεια που θα πρόσφερε ο Δήμος στον Εργολάβο όμως  καλό θα είναι τα πράγματα να ξεκαθαρίσουν και να  τρέξουν πιο  γρήγορα έτσι ώστε μια ομάδα που έχει ταλαιπωρηθεί φέτος πριν ακόμη ξεκινήσει την προετοιμασία της ,να βρει επιτέλους την δική της αθλητική στέγη , καθώς και η ομάδα του Λυγιά να επιστρέψει στη φυσική της έδρα και να αποσυμφοριθεί λίγο και το γήπεδο Ξηροπηγάδου που ο αγωνιστικός του χώρος έχει σοβαρά προβλήματα.  Όμως θα ήθελα να αναφέρω κάτι ακόμα για την ομάδα της Χάλκειας που με την επιτυχία της να περάσει στο τελικό κυπέλλου θα γίνει η Τρίτη ομάδα τα τελευταία τρία χρόνια μετά τον Ναυπακτιακό και τον Ατρόμητο που θα εκπροσωπήσει την Ναυπακτία σε έναν τελικό, έτσι λοιπόν θα πρέπει να δοθεί γρήγορα λύση.

Θα επανέλθουμε στο θέμα.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...