Τον Ιούλιο ολοκληρώνεται η ηλεκτρονική αξιολόγηση

Τον Ιούλιο ολοκληρώνεται η ηλεκτρονική αξιολόγηση

Η ηλεκτρονική αξιολόγηση θα ολοκληρωθεί τον Ιούλιο, τόνισε κυβερνητικός αξιωματούχος, μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης με τους θεσμούς για την Δημόσια Διοίκηση. Μία συνάντηση που ήταν να πραγματοποιηθεί εχθές αλλά τελικά αναβλήθηκε για σήμερα.

Σύμφωνα  με τις ίδιες πηγές,, Για την επιλογή των 69 Γενικών Γραμματέων, το ΑΣΕΠ έκανε πολύ καιρό να βρει την μέθοδο του. Είναι βαριές οι διαδικασίες και χρειάζεται χρόνος. Έπρεπε να τα έχουμε ολοκληρώσει Ιούνιο. Κάτι το οποίο δεν έχει συμβεί. Ότι είχε να κάνει το υπουργείο έχει γίνει. Τώρα είναι θέμα ΑΣΕΠ, το οποίο αναμένεται να κληθεί για ενημέρωση από τους θεσμούς.

Για τους 89 Γενικούς Διευθυντές τα πράγματα πάνε καλά ήταν αρχικά να έχει κλείσει τον Μάιο αλλά οι διαδικασίες θα ολοκληρωθούν τον Ιούνιο.

Για νέες προσλήψεις στο Δημόσιο, ο ίδιος παράγοντας του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης, είπε ότι  έχουμε περάσει από το 1 προς 5 στο 1 προς 1. Αυτό συμαίνει ότι για κάθε έναν υπάλληλο που φεύγει προσλαμβάνεται ένας νέος, καθώς οι νέοι που έρχονται είναι πολύ φτηνότεροι από αυτούς που φεύγουν. Έχουν χαμηλότερες απολαβές.

Τέλος, κατέστη σαφές ότι η αξιολόγηση πηγαίνει πολύ καλά στα θέματα του υπουργείου και ότι δεν υπάρχουν άλλα ανοιχτά θέματα.

 

Πηγή: http://www.kontranews.gr/OIKONOMIA/332089-Ton-Ioylio-olokleronetai-e-elektronike-axiologese ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...