Τουλάχιστον έξι συλλήψεις για τα επεισόδια στο Αγρίνιο – Μπαίνει στο χειρουργείο η 19χρονη που τραυματίστηκε στην κεντρική πλατεία

Σε τουλάχιστον έξι συλλήψεις έχουν μετατραπεί σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του sinidisi.gr οι προσαγωγές που πραγματοποίησαν αστυνομικοί κατά τη διάρκεια και μετά τα σοβαρά επεισόδια, που στιγμάτισαν απόψε στο Αγρίνιο, στην πορεία για την επέτειο μνήμης των πέντε ετών από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα. Σε βάρος των νεαρών σχηματίστηκαν δικογραφίες και το πρωί θα οδηγηθούν ενώπιον του Εισαγγελέα Αγρινίου.

Οι ίδιες πάντως πληροφορίες αναφέρουν ότι τα συγκεκριμένα άτομα δεν εμπλέκονται στον τραυματισμό της19χρονης, με τις έρευνες να συνεχίζονται προς πάσα κατεύθυνση. Δεν αποκλείεται μάλιστα ο αριθμός των συλλήψεων να μεγαλώσει.
Σε ότι αφορά την κατάσταση της υγείας της 19χρονης, που τραυματίστηκε από αντικείμενο (δεν έχει ξεκαθαρίσει αν ήταν πέτρα, μάρμαρο ή φωτοβολίδα όπως αναφέρουν πληροφορίες που δεν επιβεβαιώνονται, αν και αυτό έρχεται σε δεύτερη μοίρα μιας και το κακό έγινε) ενόσω καθόταν αμέριμνη σε παγκάκι της κεντρικής πλατείας, φέρει πολλαπλά τραύματα στο πρόσωπο (κακώσεις και κατάγματα) και θα υποβληθεί σε σειρά χειρουργικών επεμβάσεων.
Πάντως το πιο σημαντικό είναι ότι η ζωή της δεν διατρέχει κίνδυνο.
http://sinidisi.gr/


Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...