Το απίστευτο ξέσπασμα της Μελέτη για την Κ. Καινούριου

Το απίστευτο ξέσπασμα της Μελέτη για την Κ. Καινούριου

«Ακου κουκλίτσα μου (…) ο πιτσιρίκος με παντρεύτηκε γιατί…». Η Ελεονώρα Μελέτη για μια ακόμη φορά απαντά αποστομωτικά στα σχόλια στο Instagram που δεν της αρέσουν.

Αφορμή για το νέο ξέσπασμα ήταν κάποια σχόλια κάτω από τη φωτογραφία της Κατερίνας Καινούργιου αγκαλιά με τον νέο της σύντροφο στο Παρίσι.

Αρκετά μικρότερος της παρουσιάστριας ο σύντροφος, η διαφορά δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη και… ασχολίαστη από τις followers της Καινούργιου.

Και επειδή τα σχόλια δεν ήταν όλα θετικά, παρενέβη η Ελεονώρα Μελέτη για να βάλει τα πράγματα στη θέση τους. Εχοντας και η ίδια παντρευτεί μικρότερο άνδρα, δεν θα μπορούσε παρά να σπεύσει να υπερασπιστεί τη συνάδελφό της.

«Ακου κουκλίτσα… αν ο άντρας μου είναι πιτσιρικάς που τον περνάω 4 χρόνια, τότε και μένα με λες τεκνό. Από την άλλη, ο πιτσιρικάς με παντρεύτηκε γιατί αγαπηθήκαμε. Και γιατί, πίστεψέ με, διαθέτω πολύυυυ δυνατό πακέτο που μόνο ένας σαν τον άντρα μου θα μπορούσε να διαχειριστεί. Μακάρι το Κατερινάκι να βρει αυτό που της αξίζει και γιατί όχι να είναι είτε ο συγκεκριμένος είτε κάποιος άλλος, έστω και μικρότερος», έγραψε χαρακτηριστικά η Ελεονώρα Μελέτη.

 

Πηγή: https://www.kontranews.gr/KOINONIA/342672-To-apisteyto-xespasma-tes-Melete-gia-ten-K-Kainoyrioy ΚΟΙΝΩΝΙΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...