Το κουδούνι “χτύπησε” ξανά μετά από 41χρόνια για τους μαθητές του ΤΕΛ Ναυπάκτου.

Συνάντηση των μαθητών πραγματοποιήθηκε στο κέντρο Σαλαμούρας στο Αντίρριο από τους μαθητές  ΤΕΛ Ναυπάκτου( έτσι ονομαζόταν τότε)  που αποφοίτησαν την σχολική χρονιά 1977-78 . Χορηγός της όμορφης εκδήλωσης ήταν ο ιδιοκτήτης της εταιρείας «Κοτόπουλα Ναυπάκτου» Γρηγόρης Κονροχρήστος ο οποίος ήταν και αυτός μέλος των μαθητών που αποφοίτησαν την χρονιά αυτή.

Ο κ. Κοντοχρήστος ήταν χορηγός και στο δώρο της λαχειοφόρου που ακολούθησε και που ήταν ένα ταξίδι στο εξωτερικό για δύο άτομα. Επίσης εκτός οι συμμαθητές πρόσφεραν τα χρήματα της λαχειοφόρου στο σύλλογο ΑμεΑ Αλκυόνη.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκε επίσης και ο διευθυντής του ΚΕΤΕ Ναυπάκτου εκείνης της περιόδου κ. Παναγιώτης Καφεντζής μαζί με την σύζυγο του φιλόλογο κ. Πέτσα καθώς και άλλοι καθηγητές.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ . ΜΙΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ ΜΟΝΟ ΤΟ 1977_78 ( ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΗ ΑΛΛΑ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΗ Α ή Β ΤΕΛ ) ΓΙΑΤΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 1979 ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΧΟΛΗ ΗΤΑΝ ΑΝΩΤΕΡΑ. ΤΕΧΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΕΡΓΟΔΗΓΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΡΧΗΣΑΝ ΝΑ ΑΠΟΦΟΙΤΟΥΝ ΣΑΝ ΤΕΛ 1979_80 ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ . ΤΟΤΕ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΣΑΚΕΛΑΡΗ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΚΑΖΑΝΑ ΚΑΤΣΑΝΤΩΝΗ ΛΑΜΑΡΗ ΣΚΟΥΡΑ ΠΕΝΙΑ ΣΜΑΝΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΛΥΔΩΡΟ κλπ ΠΟΥ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΜΟΥ ΔΙΑΦΕΥΓΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ χαιρομαι που τους ειχα καθηγητες και ποιο πολυ χαιρομαι που τωρα τους λεω συναδελφους οσους ζουν .Και του χρονου και μπραβο !

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...