Τρέμει η Μόσχα την Kontra News

Τρέμει η Μόσχα την Kontra News

Και με απειλές επιχειρεί να τη φιμώσει

Το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών ξετίναξε τα σχέδια των Ρώσων δικαιώνοντας απόλυτα τις αποκαλύψεις της εφημερίδας μας

ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΗ δικαίωση της KONTRA NEWS αποτελεί το περιεχόμενο της σκληρής ανακοίνωσης που εξέδωσε το Ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών για τις δραστηριότητες του ρωσικού δικτύου στην Ελλάδα.

Με τον πλέον επίσημο τρόπο, ο Νίκος Κοτζιάς καταγγέλλει τη Μόσχα για εξαγορά κρατικών αξιωματούχων, υπονόμευση της εξωτερικής πολιτικής και παρεμβάσεις στο εσωτερικό της χώρας με σχέδιο αποσταθεροποίησης της κυβέρνησης.
Η ανακοίνωση του Ελληνικού Υπουργείου Εξωτερικών καυτηριάζει τις πρακτικές του ρωσικού δικτύου στην Ελλάδα και σε ζητήματα που άπτονται της εθνικής ασφάλειας.

υπ

Αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση: «Από τότε που πολεμά ως σύντροφος εν όπλοις της Τουρκίας και της παρέχει σειρά διευκολύνσεων στον τομέα της ασφάλειας, δείχνει να απομακρύνεται σταθερά από θέσεις που αρμόζουν στο επίπεδο φιλίας και συνεργασίας που χαρακτήριζε τις σχέσεις Ελλάδας – Ρωσίας εδώ και 190 χρόνια».

Η Μόσχα, στην προσπάθειά της να απεμπλακεί από τις επιπτώσεις που προκαλεί το σχέδιο αποσταθεροποίησης το οποίο υλοποιεί το ρωσικό λόμπι στην Ελλάδα, επιτέθηκε με πρωτοφανή δριμύτητα κατά της KONTRA NEWS.
Είναι η πρώτη φορά που το Υπουργείο Εξωτερικών της Ρωσίας στοχοποιεί μια εφημερίδα και επιχειρεί, με επίσημη ανακοίνωση, να την φιμώσει.

κρ

Η άθλια αυτή ανακοίνωση έρχεται μετά από τις καταιγιστικές αποκαλύψεις της KONTRA NEWS για τις δραστηριότητες του ρωσικού δικτύου στην Ελλάδα.

Η εφημερίδα μας αποκάλυψε πρώτη –και μάλιστα με φωτογραφικά ντοκουμέντα— την πρακτορική δράση της «Αυτοκρατορικής Παλαιστινιακής Ένωσης».

Με τη χθεσινή του ανακοίνωση το Υπουργείο Εξωτερικών μας δικαιώνει γιατί χαρακτηρίζει την οργάνωση αυτή, που δραστηριοποιείται έντονα στην Ελλάδα, κατασκεύασμα των ρωσικών μυστικών υπηρεσιών.

Η Μόσχα τρέμει την KONTRA NEWS γιατί ξετίναξε έγκαιρα όλο το σχέδιο διείσδυσης του πανίσχυρου ρωσικού δικτύου.
Αποκάλυψε τις οικονομικές συναλλαγές των μονών του Αγίου Όρους με εταιρείες που είχαν στήσει Ρώσοι ολιγάρχες που ανέλαβαν να χρηματοδοτούν το σχέδιο Πούτιν για άλωση της Εκκλησίας.

σημ

Με τον εκμαυλισμό ηγούμενων, Μητροπολιτών και μιας σειράς εκκλησιαστικών Ιδρυμάτων, η Μόσχα κατάφερε να ελέγχει το μεγαλύτερο μέρος της Εκκλησίας.

Η KONTRA NEWS αποκάλυψε επίσης τη χρηματοδότηση από ρωσικά κεφάλια των διαδηλώσεων για το Μακεδονικό, αλλά και την απόπειρα εξαγοράς βουλευτών για αποσταθεροποίηση της κυβέρνησης του Αλέξη Τσίπρα.

Η KONTRA NEWS αποκάλυψε και τα ονόματα μεγαλόσχημων επιχειρηματιών στην Ελλάδα που είχαν αναλάβει τις «διακριτικές πληρωμές», δηλαδή τα «λαδώματα» σε κρατικούς αξιωματούχους, εκκλησιαστικούς παράγοντες, κόμματα και πολιτικούς.

ρσ

Η KONTRA NEWS αποκάλυψε την άλωση της ΕΥΠ από τις ρωσικές μυστικές υπηρεσίες στη διάρκεια της διακυβέρνησης της χώρας από τον Κ. Καραμανλή.

Γι’ αυτό η ανακοίνωση του ρωσικού Υπουργείου Εξωτερικών κατά της εφημερίδας μας έσταζε χολή.
Η KONTRA NEWS αποκάλυψε το κόλπο που πήγε να στηθεί με την εξαγορά του ΑΚΤΩΡΑ προκειμένου να χρησιμοποιηθεί ως όχημα για να βάζουν χέρι οι Ρώσοι στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης.

Οι καταιγιστικές αποκαλύψεις για τη ρωσική διείσδυση στην Ελλάδα θα συνεχιστούν.

Άλλωστε τώρα η ίδια η κυβέρνηση έχει αναλάβει να ξετινάξει το πανίσχυρο ρωσικό λόμπι που τα τελευταία χρόνια λειτουργεί ως ιδιότυπο παρακράτος.

 

Πηγή: https://www.kontranews.gr/POLITIKE/339656-Tremei-e-Moscha-ten-Kontra-News ΠΟΛΙΤΙΚΗ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...