«Τρίζει» η 3η ΝOSTOS Expo-Εν’αμφιβόλω η Συμμετοχή Σύψα στην έκθεση.(Αποκλειστικό)

«Τρίζει» η 3η ΝOSTOS Expo-Εν’αμφιβόλω η Συμμετοχή Σύψα στην έκθεση.(Αποκλειστικό)

-Η έκθεση που ταυτίστηκε με την παρουσία του αντιδημάρχου Γ.Σύψα,μιας και είναι δικό του δημιούργημα,κινδυνεύει.

Σύμφωνα με τα όσα διαρρέονται από κύκλους,οι σχέσεις που υπάρχουν ανάμεσα στον αντιδήμαρχο Γ.Σύψα και τον στενό κύκλο του δημάρχου ή ακόμα και με τον ίδιο τον δήμαρχο,είναι οριακές.Φαίνεται,ότι ο τρόπος που στα τελευταία δημοτικά συμβούλια,ο αντιδήμαρχος Γ.Σύψας,τάσσεται κατά δημοτικών εισηγήσεων και οι αναρτήσεις του στα social media με αναδημοσιεύσεις άρθρων κατά της ΔΕΥΑΝ (τελευταία) τον φέρνουν σε ανοιχτή κόντρα με την ίδια του την παράταξη.

Και η κόντρα αυτή,φαίνεται ότι ίσως έχει επιπτώσεις στην μελλοντική διοργάνωση της 3ης Νostos.

-Από το «Ναι» στο «Όχι»

Ο Γ.Σύψας διεμήνυσε ότι δεν θα «τρέξει» το εγχείρημα,ανεβάζοντας το θερμόμετρο.Βεβαίως στην συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο Nafpaktianews στις 24 Οκτωβρίου του 2017 κάνοντας εν’μέρει,τον απολογισμό της έκθεσης,ερωτώμενος προφητικά για το αν θα ήταν αυτός που θα έτρεχε και την  3η Νοstos απάντησε: Eφόσον είμαι υγιής ….Ναι !!

Φαίνεται όμως ότι πέρα από την υγεία του σώματος και του πνεύματος,υπάρχει και η υγεία στις σχέσεις μεταξύ των μελών της παράταξης και μάλλον εκεί υπάρχει νόσημα.Και μάλιστα βαρύ.Άλλωστε κατά την διοργάνωση της 2ης Nostos ο αντιδήμαρχος είχε εκφράσει τα παράπονά του και τον προβληματισμό του,ότι είχε μείνει μόνος,χωρίς ουσιαστικές βοήθειες στην εκτέλεση της διοργάνωσης.

Τι σημαίνει η πρόθεση Σύψα να μην προΐσταται της 3ης Νostos;

Σημαίνει,ότι θέτει τον εαυτόν του εκτός του σχεδιασμού ο άνθρωπος ο οποίος την εμπνεύστηκε και την σχεδίασε στα πρώτα της βήματα.Τίθεται εν’αμφιβόλω η παρουσία όχι μόνο του ιδίου,αλλά και ολόκληρης της ομάδας που τις δύο πρώτες φορές έτρεξε το συγκεκριμένο projeck αποκομμίζοντας σημαντική και πλούσια εμπειρία και τεχνογνωσία μέσα από τη διαδικασία.

Τα ερωτήματα αν και περισσότερα συνοψίζονται σε δύο.

-Υπάρχει κανείς που να πιστεύει τόσο πολύ αυτό το εγχείρημα όσο ο Γ.Σύψας;

-Θα πραγματοποιηθεί τελικά η 3η ΝΟSTOS;

Αν αναλογιστεί κανείς ότι μετά το καλοκαίρι μπαίνουμε ουσιαστικά σε προεκλογική χρονιά,διανύοντας τον τελευταίο χρόνο θητείας της δημοτικής αρχής Λουκόπουλου,θα ήταν ολέθριο να μην πραγματοποιηθεί αυτή η έκθεση,δημιουργώντας κακή εικόνα και ανικανότητα.Κάτι που μπορεί να της στοιχίσει πόντους.Γιατί,η δημοτική αρχή,έχει κακά τα ψέμματα επενδύσει επικοινωνιακά και πρακτικά επάνω σ’αυτή την έκθεση ποντάροντας στην εξωστρέφεια της περιοχής μέσα από την αναβάθμιση του τουριστικού προιόντος.

Ο καιρός του απολογισμού της 2ης Νοstos -αν και άργησε χαρακτηριστικά- κοντεύει.Πληροφορίες λένε ότι θα αποτελέσει θέμα του επόμενου τακτικού δημοτικού συμβουλίου.Κι εκεί αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον η τοποθέτηση του αντιδημάρχου στο ζήτημα.Για τον ρόλο του και το μέλλον του στην έκθεση θα μάθουμε; Ίσως μέσα από αυτή την ιστορία κριθεί και αποφασιστεί  ο ρόλος του και η θέση του στην παράταξη.

Οψόμεθα !

 

 

 

 

 

 

2 Σχόλια on this Post

  1. Να μας αναφέρει πόσο χρέωσε η Νόστος τον Δήμο Ναυπακτιας ο κόσμος περιμένει να μάθει πόσα πλήρωσε για μεταξωτές κορδέλες και ιδέες που χρέωσαν τους πολίτες.

    Απάντηση
  2. Τη ψάχνεις ψιλους στ’ άχυρα

    Απάντηση

Leave a Comment