Τραγωδία στη Φωκίδα…Αυτοκίνητο έπεσε στο γκρεμό ,μια γυναίκα νεκρη

Τραγωδία στη Φωκίδα…Αυτοκίνητο έπεσε στο γκρεμό ,μια γυναίκα νεκρη

Νέο

Τέλος στη ζωή της φέρετε να  έβαλε μια 42χρονη γυναίκα,τα μεσάνυχτα της Πέμπτης 12/10/2017 ,οδηγώντας το αυτοκινητό της σε γκρεμό 230 μέτρων.Το δυστύχημα σημειώθηκε στην Ε.Ο Ιτέας-Αντιρρίου.στη θέση Αγίων Πάντων. Στο σπίτι της γυναίκας,βρέθηκε σημείωμα ιδιόχειρο,το οποίο έγραφε οτι βάζει τέλος στη ζωή της για προσωπικούς και οικογενειακούς λόγους.Η 42χρονη ήταν χωρισμένη και ζούσε στην Ερατεινή.

Πρωτη

Βουτιά θανάτου έκανε τα ξημερώματα σήμερα ένα αυτοκίνητο στη Φωκίδα και συγκεκριμένα στο δρόμο Ιτέας – Ναυπάκτου, στο ύψος των Αγίων Πάντων μετά την Ιτέα.

Το αυτοκίνητο, άγνωστο πώς, έπεσε σε πολύ μεγάλο γκρεμό, ύψους 230 μέτρων, που φτάνει στη θάλασσα και συνετρίβη στα βράχια, ενώ στη συνέχεια τυλίχθηκε στις φλόγες.

Στο σημείο έφτασαν πυροσβέστες από το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Ιτέας που ήταν όμως αδύνατο να προσεγγίσουν το αυτοκίνητο.

Έγινε προσπάθεια και από τη θάλασσα, όμως ούτε στους ψαράδες τα βράχια δεν επέτρεπαν μέσα στη νύχτα να προσεγγίσουν το σημείο που είχε πέσει το όχημα.

Άμεσα κινητοποιήθηκε η ορειβατική ομάδα της της 7ης ΕΜΑΚ από Λαμία, η οποία έφτασε στο σημείο και με το πρώτο φως της ημέρας ξεκίνησε την επιχείρηση κατεβαίνοντας με σχοινιά στο γκρεμό.

Patrasevents.gr

Σύμφωνα με πληροφορίες μέχρι στιγμής έχει εντοπιστεί μια γυναίκα νεκρή, ενώ ψάχνουν μέσα στα βράχια μήπως υπήρχαν και άλλοι επιβάτες, οι οποίοι μπορεί να έχουν εκτιναχτεί από το αυτοκίνητο, κατά την πτώση, σε διάφορα σημεία.

Leave a Comment