Τροχαίο με νταλίκα φορτωμένη τριφύλλι στην Ερατεινή- «Άγιο» είχε οικογένεια από τη Ναύπακτο

Τροχαίο με νταλίκα φορτωμένη τριφύλλι στην Ερατεινή- «Άγιο» είχε οικογένεια από τη Ναύπακτο

Επικαθήμενη νταλίκα ντεραπάρισε  στην Ερατεινή Φωκίδας.

«Αγιο» είχε οικογένεια από την Ναύπακτο καθώς την ώρα που ο οδηγός της νταλίκας έχασε τον έλεγχο του οχήματος, «μπάλες» από τριφύλλι καταπλάκωσαν το διερχόμενο αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν..

Ευτυχώς από το σοβαρό περιστατικό κανείς δεν τραυματίστηκε. Στο σημείο έσπευσαν άνδρες της τροχαίας και της πυροσβεστικής για να καθαρίσουν το δρόμο και να δώσουν ξανά την εθνική οδό στην κυκλοφορία πράγμα που χρειάστηκε κάποιές ώρες. Αξίζει να αναφέρουμε πως καθοριστική ήταν η βοήθεια υπαλλήλων της Δ.Ε.Η. του ηλεκτρικού σταθμού Αχελώου οι οποίοι επέστρεφαν από την εργασία τους από τον  υδροηλεκτρικό σταθμό Γκιώνας στην Άμφισσα και με υπεράνθρωπες προσπάθειες ήταν η πρώτοι  πριν έρθουν ενισχύσεις από την τροχαία και την πυροσβεστική βοηθώντας την οικογένεια να εξέλθουν από το όχημά τους.

Δείτε εικόνες

 

1 Comment on this Post

  1. Όλγα Χαρδαλούπα

    μάλλον την πήρε απότομα πολύ. επικίνδυνη στροφή γιατί σε πετάει απέναντι. αν κρίνω όμως ότι είναι ανηφορικός λίγο πριν ο δρόμος, ότι ήταν έμφορτος και ότι το όχημα δεν ήταν συρόμενο αλλά επικαθήμενο, τότε η μόνη εξήγηση είναι ότι τη πήρε πολύ άτσαλα τη στροφή παιδιά! Δόξα τω Θεώ είναι όλοι οι άνθρωποι καλά!

    Απάντηση

Leave a Comment