Φωτιά στον Πόδο της Ορεινής Ναυπακτίας-Σε διαρκή επιφυλακή των Πυροσβεστικών δυνάμεων της Ναυπάκτου στον Άγιο Νικόλαο Φωκίδας.

Πυρκαγιά έγινε αντιληπτή σήμερα το πρωί από κατοίκους γειτονικών χωριών,στο ελατόδασος του χωριού Πόδου που βρίσκεται Ν.Α. του χωριού.

Η φωτιά που εκδηλώθηκε σήμερα προέρχεται από κεραυνό που είχε χτυπήσει την περιοχή τις προηγούμενες ημέρες και μόλις σήμερα έγινε ορατή.

Για το λόγο αυτό ήδη βρίσκονται στην περιοχή πεζοπόρα τμήματα της Πυροσβεστικής υπηρεσίας Ναυπάκτου υπό τις διαταγές του διοικητή Π.Δημόπουλου,αλλά και τμήματος της 6ης ΕΜΑΚ.Επίσης στο σημείο αναμένεται και μηχάνημα JCB προκειμένου να ανοιχτεί δρόμος προς το σημείο της φωτιάς αφού πρόκειται για δύσβατη τοποθεσία.

Σχετικά με τη φωτιά που είχε ξεσπάσει στον Άγιο Νικόλαο Φωκίδας,η Πυροσβεστική υπηρεσία Ναυπάκτου βρίσκεται σε διαρκή επαγρύπνηση με επιτόπου δυνάμεις να επιβλέπουν το σημείο υπό τον φόβο της αναζωπύρωσης,αφού σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία,η συνολική έκταση που καταστράφηκε από την πυρκαγιά είχε περίμετρο 8 χιλιόμετρα.Να σημειωθεί ότι η αιτία που προκάλεσε τη μεγάλη φωτιά ήταν η τριβή χαλασμένου λάστιχου νταλίκας με το οδόστρωμα/.

 

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...