Χωρίς τα… γκολ της στο Αγρίνιο η Κέρκυρα – Η αποστολή της χωρίς 11 ποδοσφαιριστές!

Η προετοιμασία της Κέρκυρας για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό ολοκληρώθηκε εχθές με τον Γιάννη Μαντζουράκη να μην υπολογίζει σε έντεκα ποδοσφαιριστές!

Χωρίς μια ενδεκάδα ποδοσφαιριστών ήρθε στο Αγρίνιο η Κέρκυρα. Η ομάδα του Γιάννη Μαντζουράκη, δεν θα έχει στην διάθεσή της τους παίκτες που έχουν σκοράρει τα 12 από τα 15 τέρματά (16 με το αυτογκόλ του Τσόβιτς την προηγούμενη αγωνιστική) της φέτος! Συγκεκριμένα, εκτός έμειναν οι τιμωρημένοι Μπαλάφας, Επστάιν και Σιόντης, όπως και οι τραυματίες Γκομές, Γκράσι, Ιωάννου, Νούνες, Ντιόγκο, Βάργκας, Μπάουμαν και Τουράμ.

Η προπόνηση του Σαββάτου, είχε ανάλυση τακτικής για τον αυριανό αγώνα, κυκλοφορία μπάλας σε κλειστό χώρο και για το τελείωμα οικογενειακό διπλό.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ματζουράκης ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό. Αυτή αποτελείται από 19 ποδοσφαιριστές.

Αναλυτικά: Κουτζαβασίλης, Γιαννακόπουλος, Λέκοβιτς, Αναστασίου, Μενικάλι, Σπίνουλας, Αντέτζο, Γρομητσάρης, Αρτυματάς, Κρητικός, Ινάσιο, Ρόλε, Κόντος, Μενσά, Γεωργίου, Ζορμπάς, Γεωργακόπουλος, Παμλίδης και Μυτίδης.

 

Πηγή : gazzetta.gr

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...