Ψήφισμα στην Ορεινή Ναυπακτία για την ελεγχόμενη μείωση του πληθυσμού των λύκων

Ψήφισμα στην Ορεινή Ναυπακτία για την ελεγχόμενη μείωση του πληθυσμού των λύκων

Συλλογή υπογραφών με στόχο την συγκρότηση ψηφίσματος για την ελεγχόμενη μείωση του πληθυσμού των λύκων από την ένωση κτηνοτρόφων και κυνηγετική συνομοσπονδία Ελλάδος πραγματροποιείται αυτόν τον καιρό σε τοπικές κοινότητες του δήμου Ναυπακτίας,έπειτα από τα αλλεπάλληλα κρούσματα επιθέσεων από αγέλες λύκων σε διάφορες κτηνοτροφικές μονάδες της περιοχής.

Σημεία που μπορείτε να ψηφίσετε.

Καταφύγιο Ναυπακτίας, Κεντρική Ναυπακτίας Γιωργος Μποτσαρης, Άσπριάς Ναυπακτίας, Παλιοχοράκι Ναυπακτίας Ιωάννης Καλπακιώρης (τσίχλας) Και βενζινάδικο Γιώργος Αλεξόπουλους.Η ψήφος είναι για κτηνοτρόφους και κυνηγούς είναι γενικότερα για τον πρωτογενή τομέα ανάπτυξης. Μην επηρεαζεστε από κάποιους με συμφέροντα ότι πήραμε το χώρο του λύκου, έχει βουνά η Ελλάδα. Έχει συμφωνήσει και ψηφίσει το ευρωπαϊκό κοινοβούλιο.

 

3 Σχόλια on this Post

 1. Δημητρης Μαρκου

  Επειδη οι «κτηνοτροφοι» βαριουνται να φυλαξουν τα ζωα τους και τα αμωλανε μεσα στα δαση και τα χωρια ας εξοντωσουμε τους λυκους.
  Η απορια ειναι , τι δουλια εχουν οι κυνηγοι με αυτο.

  Απάντηση
  • Δημήτρη Μάρκου να σου λύσω την απορία. Επειδή τους έχουν κατασπαράξει οι λύκοι εκατοντάδες σκυλιά. Το κυνηγόσκυλα δεν κάνει όσο μια προβατίνα 80 ευρώ κάνει 5 χιλιάδες. Τώρα που το κατάλαβες μπορείς να ψηφίσεις και Εσύ????

   Απάντηση

Leave a Comment