Στη σύλληψη ενός 30χρονου άνδρα, ο οποίος ακολούθησε και καταδίωξε την κόρη του Μπαράκ Ομπάμα, Μαλία, προκειμένου να της προτείνει… γάμο, προχώρησε η αμερικανική μυστική αστυνομία.

Ως «δράστης» φέρεται ο Jair Nilton Cardoso, ο οποίος μένει στο Μπρούκλιν και φέρεται να προκάλεσε πρόβλημα στη 18χρονη κόρη του μέχρι πρότινος προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών, την οποία προσέγγισε σε διάφορες τοποθεσίες, ακόμη και κοντά στον Λευκό Οίκο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, σε μία περίπτωση ο 30χρονος Καρντόσο σκαρφάλωσε στον 4ο όροφο του Tribeca office, προτείνοντας στη νεαρή γυναίκα να τον παντρευτεί. Η μυστική αστυνομία θεώρησε ότι ο συγκεκριμένος άνδρας είναι επικίνδυνος, πολύ δε περισσότερο τώρα που η Μαλία Ομπάμα δεν είναι η κόρη του του προέδρου των ΗΠΑ.

Όπως ανέφερε το σχετικό δελτίο Τύπου, άνδρες της μυστικής αστυνομίας πραγματοποίησαν επιχείρηση στο διαμέρισμα του 30χρονου στο Μπρούκλιν, όπου τον εγκλώβισαν και μετά από αξιολόγηση ειδικού ψυχολόγου, κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι είναι ψυχολογικά ασταθής. Ως εκ τούτου προχώρησαν στη σύλληψή του και τον οδήγησαν σε ειδικό θεραπευτήριο, όπου και φρουρείται.

Πηγή: http://www.kontranews.gr/KOSMOS/280142-Andres-ton-amerikanikon-mystikon-yperesion-synelaban-andra-poy-katadioxe-kai-proteine-gamo-sten-kore-toy-Mparak-Ompama ΚΟΣΜΟΣ

Leave a Comment