Ήττα για την Παλαιοπαναγιά από τον Εθνικό Γουριάς.Βίντεο

Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ στο 7′ με τον Φράγκο, για να ισοφαρίσουν οι φιλοξενούμενοι σε 1-1 μετά από δύο λεπτά με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι από τον Δάλλα.
Στο πρώτο ημίχρονο κυριάρχησε η ομάδα της Παλαιοπαναγιάς, καθώς έχασε αρκετές ευκαιρίες για γκολ. Επίσης, το πρώτο μέρος είχε από μια αποβολή με δεύτερη κίτρινη κάρτα και για τις δύο ομάδες. Για την Α.Ε. Παλαιοπαναγιάς αποβλήθηκε ο Ρουμπάτης και για τον Εθνικό Γουριάς ο Ζαπάντης.
Στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 48′ ο Δάλλας με απευθείας εκτέλεση φάουλ έξω από την περιοχή θα κάνει το 1-2. Στη συνέχεια, ο Τσιφοπανόπουλος με δύο προσωπικά του τέρματα στο 59′ και 64′ θα ανεβάσει το δείκτη του σκορ στο 1-4, για να έρθει ο Βασιλείου στο 84′ και να διαμορφώσει το τελικό 1-5.
 
Α.Ε. Παλαιοπαναγιάς (Σ. Λαουρδέκης): Παναγόπουλος Δ., Κυρίτσης, Ρουμπάτης, Παπαντώνης, Παναγόπουλος Δ., Λαουρδέκης (80′ λ.τ. Ταμπάκης), Ρισβάς Α. (46′ Μανδέλλος Α.), Σταυρόπουλος, Φράγκος (46′ Πατογιάννης), Γιαννόπουλος (86′ Παπαντωνίου Β.).
Εθνικός Γουριάς: Καρατζογιάννης, Ζαπάντης, Τσαλαφούτης, Παλιάτσας (70′ Βασιλείου), Κουτρούλης, Καλύβας Α., Κούσουλας Σ. (31′ Ζωγράφος), Καλύβας Σ. (87′ Κούσουλας Κ.), Καπώνης, Τσιφοπανόπουλος, Δάλλας.

Οι καλύτερες φάσεις του αγώνα:

Ολόκληρος ο αγώνας:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...