Ήττα στην πρεμιέρα για τον Φαέθωνα.

Μπήκε με το αριστερό….ο Φαέθων Γέφυρα

Γνώρισε ήττα (63-54) στην Πάτρα από τον Αχαιό ΄47 Αν και ξεκίνησε ιδανικά το ματς στο κλειστό γυμναστήριο της Παναγίας Αλεξιώτισσας (5-15 στο 10΄) και όλα έδειχναν ότι οι Αντιρριώτες θα έκαναν με το καλημέρα ένα σημαντικό αποτέλεσμα , στο δεύτερο ημίχρονο ο ενθουσιασμός και επιπόλαιοτητες έφεραν τα πάνω-κάτω και τον Αχαιό 47 σε αγχωτική αλλά δίκαιη νίκη. Το ματς είχε ένα καλό ξεκίνημα για την ομάδα του Θάνου Ζάκκα , την ισορροπία και το προσπέρασμα από την Πατρινή ομάδα (39-35 στο 30’) που βρέθηκε ακόμα και στο +9 (52-43) στο 36΄και με το Φαέθων Γεφυρα να πιέζει και να πλησιάζει στο καλάθι (54-52) 1.32 πριν το τέλος. Λίγο η κούραση, λίγο η τύχη , λίγο η περισσότερη εμπειρία των γηπεδούχων δεν έφερε στο τελος κάτι καλύτερο αφήνοντας την πικρία της ήττας στους «πράσινους».

Οι Δελάρτας-Σκροπολίθας και Αδαμόπουλος-Παππάς «τράβηξαν» τις δύο ομάδες στο επιθετικό κομμάτι. Διαιτητες: Μαρινάκης-Τσακιράκη ΑΧΑΙΟΣ ΄47 (Κουτρούλης) Κυρσανίδης , Σκούτας 8 (2), Σιραγάς 5, Αγουρίδης 3 (1), Τσενεμπής 4, Δελάρτας 19(2), Κόττας, Σκροπολίθας 12 (1), Διαμαντόπουλος 5, Νακόπουλος, Κοντογιάννης 7. ΦΑΕΘΩΝ ΓΕΦΥΡΑ (Ζάκκας): Θεοδοσόπουλος, Γιαννακόπουλος, Λιοφάγος 5 (1), Σολδάτος 4, Λέτσιος, Χριστοδούλου 2, Μάρκος 6, Ιωάννου 4, Αδαμόπουλος 16 (1), Ανδρούτσος 3, Παγώνης 4, Παππάς 10.

Θ.Ζάκκας « Ψηλά το κεφάλι και με δουλειά θα έρθουν οι νίκες

Προβληματισμένος για τα δύο πρόσωπα που έδειξε η Αντιρριώτικη ομάδα αλλά χωρίς να χάνει την αισιοδοξία του ήταν μετα το φινάλε ο Θάνος Ζάκκας.

« Το εντυπωσιακό ξεκίνημα στην Α2 ΕΣΚΑΗ και στο μπάσκετ δεν σημαίνει απολύτως τίποτα. Πιστέψαμε ότι όπως ξεκινήσαμε το ματς έτσι θα το τελειώναμε. Απέναντι σε μια έμπειρη ομάδα διαψευστήκαμε. Πρέπει να αφομοιώσουμε πολλά καινούργια παιδιά στην ομάδα και αυτό θέλει χρόνο που επιβεβαιώθηκε και από τα σκαμπανεβάσματα στο ρυθμό μας. Η ήττα στην πρεμιέρα δε σημαίνει απολύτως τίποτα. Κρατάμε την μαχητικότητα μας και με ψηλά το κεφάλι και με δουλειά θα έρθουν τα χαμόγελα και οι νίκες.» ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΝΕΠ-Κρόνος 50-54

Ανδραβίδα-Γαλήνη 69-77

Α.Ο. Δύμης ΄07-ΑΕ Προαστείου 84-63

Αμαλιαδα-Παναχαϊκός 82-30

Πανωλενειακός –Ε. Α Παραλίας 56-48

Κρήνη 97-Κεφαλληνιακός 69-46



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...