Ανακοίνωση διαμαρτυρία από τον Ατρόμητο Αντιρρίου

41604_47956749522_317464_n Με την επιστολή μας αυτή, βρισκόμαστε στην αληθινή δυσάρεστη θέση να διαμαρτυρηθούμε έντονα για τα όσα συνέβησαν κατά την διάρκεια του ποδοσφαιρικού αγώνα που διεξήχθη το Σάββατο 09/02/2013 της ομάδας μας με τον Αχελώο Αγγελλοκάστρου.

Ο απαραίτητος σεβασμός προς την ομάδα μας και την προσπάθεια που καταβάλουν οι παίχτες μας αφιερώνοντας τον πολύτιμο χρόνο τους είναι μονόδρομος σε εποχές δύσκολες για την πρόοδο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της Ενώσεως μας.

Θέλουμε να αγωνιζόμαστε με ίσους όρους και αν ο αντίπαλος είναι αγωνιστικά ανώτερος έχουμε την γνώση για να τον αποδεχθούμε.

Ελπίζουμε ότι ο Κος Μποτίνης  να μην επαναδιεκδικοίσει  τον  πρωταγωνιστικό ρόλο από τους ποδοσφαιριστές μέσα στον  αγωνιστικό χώρο και οι επόπτες ας αφήσουν τις αγκαλίτσες  με τους ποδοσφαιριστές του Αχελώου  εκτός γηπέδου (βίντεο). Ο κος Μποτίνης  έκανε δέκα παρατηρήσεις στο πρώτο ημίχρονο στους ποδοσφαιριστές του Αχελώου  (Τρείς στο Νο 7 Καρατζογίαννης ) χωρίς καμία κίτρινη κάρτα. Μετά από διαμαρτυρίες μας στο ημίχρονο άρχισε να θυμάται ότι έχει και κάρτες.

Οι ποδοσφαιριστές του Αχελώου δεν σεβάστηκαν τους παίχτες  του Ατρόμητου σε καμία περίπτωση  και σίγουρα ξέχασαν ότι όλοι είναι ερασιτέχνες  και πρέπει την επόμενη μέρα να εργαστούν στης δουλείες τους . Σε όλοι την διάρκεια του αγώνα έβριζαν , χτυπούσαν με χέρια και με πόδια με μια συμπεριφορά απαράδεκτη  που δεν συμβαδίζει  με τα ήθη του ποδοσφαίρου, φυσικά με τις ευλογίες του Κου Μποτίνη. Τέσσερις  ποδοσφαιριστές του Ατρόμητου (Παπαποστόλου, Αλεξόπουλος, Ευθυμιόπουλος, Κάκκος Β.) γύρισαν με μώλωπες παντού από τις κλοτσιές και αγκωνιές των ποδοσφαιριστών του Αχελώου.

Επίσης θέλουμε να αναφέρουμε την φραστική επίθεση του βασικού τερματοφύλακα του Αχελώου ο οποίος βρισκόταν  με πολιτικά στον αγωνιστικό χώρο προς τον ποδοσφαιριστή μας Αλεξόπουλο  με την είσοδο τον ομάδων για το δεύτερο ημίχρονο χωρίς κανένα λόγο. Την εξύβριση  του Καρύμπα  στους παράγοντες του Ατρόμητου με την φράση  «ά@@@@@@@@».

Συνοψίζοντας, παρακαλούμε κάθε υπεύθυνη αρχή για τα μέτρα που θα πρέπει να ληφθούν, δηλαδή το αυτονόητο, διότι σε αντίθετη περίπτωση θα μας αναγκάσουν να παίξουμε τα υπόλοιπα παιχνίδια  με την παιδική ομάδα

Ο Πρόεδρος                                                         Ο γραμματέας

Παπαδόπουλος Ι.                                                  Παντελίδης Π.

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...