Αντίρριο:Ώρες αγωνίας για την 53χρόνη που έπεσε στη θάλασσα

Ευτυχώς δεν επιβεβαιώνονται οι πληροφορίες ότι η 53 Χρόνη ειναι νεκρή. Με υπεράνθρωπες προσπάθειες οι γιατροί του πανεπιστημιακού νοσοκομείου του Ρίου κατάφεραν να την επαναφέρουν στη ζωή .

Ώρες αγωνίες για 53χρονη γυναίκα, από το Καινούργιο της ενότητας Θεστιέων του δήμου Αγρινίου, η οποία ανασύρθηκε από τη θάλασσα, στην ανατολική προβλήτα του Αντιρρίου .
Η γυναίκα έπεσε στη θάλασσα από το φέρι μποτ «Παντάνασσα» της γραμμής Ρίου – Αντιρρίου, την ώρα που ο σύζυγός της στάθμευε το όχημα στο πλοίο.
Η πτώση έγινε αντιληπτή από τον καπετάνιο και αμέσως δύο λιμενικοί και μέλος του πληρώματος έσπευσαν να βουτήξουν στο νερό. Ανέσυραν τη γυναίκα χωρίς τις αισθήσεις της και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τη μετέφερε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου σε κρίσιμη κατάσταση. Σύμφωνα με τις νεώτερες πληροφορίες τουagrinionews.gr η γυναίκα είναι διασωληνωμένη.
Οι πληροφορίες για τις συνθήκες του συμβάντος παραμένουν συγκεχυμένες και είναι σε εξέλιξη η έρευνα.

Νεώτερη ενημέρωση- η ανακοίνωση του Λιμενικού

Ενημερώθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Ρίου, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ “ΠΑΝΤΑΝΑΣΣΑ” Ν.Π. 9561 το οποίο είχε καταπλεύσει στον ανατολικό προβλήτα Αντίρριου, για τον εντοπισμό γυναίκας να επιπλέει στην αριστερή πλευρά της πρύμνης του πλοίου και να παρασύρεται από τα θαλάσσια ρεύματα.
Άμεσα στο σημείο μετέβησαν στελέχη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. τα οποία με τη συνδρομή μέλους του πληρώματος του ανωτέρω Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου, έπεσαν στην θάλασσα και ανέσυραν στη στεριά μία 53χρονη χωρίς τις αισθήσεις της. Από τα ανωτέρω στελέχη Λ.Σ.-Ε.Λ.ΑΚΤ. έγιναν προσπάθειες ανάνηψης της ανωτέρω η οποία στην συνέχεια διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ρίου όπου παραμένει νοσηλευόμενη σε κρίσιμη κατάσταση.
Προανάκριση διενεργείται από το Α’ Λιμενικό Τμήμα του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας.

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Το σχετικό βιντεο που ανεβάζετε είναι παράνομο και υπόκειται νομικα από το νόμο καθώς ακούγεται η φωνή του ανθρώπου που φωνάζει για το @@@ ασθενοφόρο που άργησε στα αλήθεια μια ώρα. ..διότι την ατυχή γυναίκα την παρέλαβε ασθενοφόρο της πυροσβεστική καθώς επίσης μην διαδίδεται ψεύτικα σενάρια περί αυτοκτονίας γιατί θα το μετανιώσετε αν δεν γνωρίζετε τι έγινε μην λέτε ψέματα στον κόσμο για να (βγάλετε χρήματα )ή αλήπια θα φάει λαψει

    • Το συγκεκριμένο άρθρο είναι αναδημοσίευση από άλλο site όπως και ολόκληρο το άρθρο και δεν αναφέρει περί αυτοκτονίας (συγκεκριμένα αναφέρει έπεσε στην θάλασσα” και ότι οι έρευνες είναι σε εξέλιξη).
      Υ.γ. Δεν είναι ευχάριστο να αναρτάς τέτοιες ειδήσεις και επίσης δεν πληρώνεσαι γι αυτό.

      Ειλικρινά…..
      Σας ευχαριστούμε για την επικοινωνία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...