Αποφυλακίζεται η σύζυγος του Γιάννου Παπαντωνίου

Αποφυλακίζεται η σύζυγος του Γιάννου Παπαντωνίου

Αποφυλακίζεται η σύζυγος του πρώην κραταιού υπουργού Εθνικής Άμυνας Γιάννου Παπαντωνίου, Σταυρούλα Κουράκου, η οποία βρισκόταν έγκλειστη στις φυλακές Κορυδαλλού για υπόθεση νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες (ξέπλυμα βρώμικου χρήματος) σχετικά με μίζες από εξοπλιστικά προγράμματα.

Η ανακρίτρια κατά της Διαφθοράς Ηλιάνα Ζαμανίκα έκανε δεκτή την αίτηση αποφυλάκισης της κατηγορούμενης και της έδωσε το «κλειδί της ελευθερίας» με τους περιοριστικούς όρους της χρηματικής εγγύησης ύψους 150.000 ευρώ, που πρέπει να τα έχει καταβάλει έως τις 20 Απριλίου 2019, της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της υποχρεωτικής εμφάνισης της τρεις φορές το μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής της.

Ο δικηγόρος της Μιχάλης Δημητρακόπουλος δήλωσε πως η ανακρίτρια συνεκτίμησε «το γεγονός ότι η κ. Κουράκου συναίνεσε στην άρση του τραπεζικού της απορρήτου σε όλο τον πλανήτη και έδωσε πληρεξουσιότητα για να ελεγχθούν οι καταθέσεις της σε όλα τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα του κόσμου. Με τον τρόπο αυτό βοηθά να απαντηθούν τα αιτήματα δικαστικής συνδρομής που έχει ήδη αποστείλει η ανακρίτρια».

Πηγή: https://www.kontranews.gr/KOINONIA/357019-Apophylakizetai-e-syzygos-toy-Giannoy-Papantonioy ΚΟΙΝΩΝΙΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...