Αποχώρησε έξαλλος από την σύσκεψη ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος!

Αποχώρησε έξαλλος από την σύσκεψη ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος!

Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, αποχώρησε από την σύσκεψη που κάλεσε ο Υφυπουργός Αθλητισμού ισχυριζόμενος ότι τον έσπρωξαν νωρίτερα μέσα στην αίθουσα.

«Ήταν παρωδία. Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός δεν έπρεπε να ήταν εδώ σήμερα», φώναζε έξαλλος ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος κατά την αποχώρησή του, καταγγέλλοντας παράλληλα ότι ο Γιώργος Σκινδήλιας τον έσπρωξε κι ότι ο Γιώργος Αγγελόπουλος τον απείλησε!

Μάλιστα, από τα βέλη του Γιαννακόπουλου δεν ξέφυγε ούτε ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, ο οποίος σύμφωνα με τα όσα ανέφερε κατά την αποχώρησή του, δεν έκανε τίποτα για να επαναφέρει την τάξη, παρότι ήταν μπροστά στα γεγονότα.

Κατά την έξοδο του από την αίθουσα ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος φώναζε: “Καθαρά από πρόκληση να με απειλεί ποιος; Ο πορ@@γερος; Σας παρακαλώ. Αυτό ήθελε να γίνει; Σόου ήθελε να γίνει; Για να φύγει το επικοινωνιακό από τις ευθύνες των αποφάσεών τους; Η λύση είναι ο Υπουργός να σέβεται τους καλεσμένους του. Εδώ είμαστε. Εδώ θα είμαστε”.

Οι “ερυθρόλευκοι” από πλευρά τους, καταγγέλλουν ότι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έφτυσε τον αντιπρόεδρο της ΚΑΕ Γιώργο Σκινδήλια.

Λίγο αργότερα με δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό όταν ρωτήθηκε για την καταγγελία περί φτυσίματος ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος τόνισε πως: «Είναι ψεύδη. Όλα αυτά είναι στη σφαίρα της φαντασίας».

Πηγή: Filathlos.gr

Πηγή: https://www.kontranews.gr/SPOR/357096-Apochorese-exallos-apo-ten-syskepse-o-Demetres-Giannakopoylos ΣΠΟΡ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...