Απρόσμενη εντός ήττα για τον ΠΑΣ

Απρόσμενη εντός ήττα για τον ΠΑΣ

ΠΑΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ – ΔΟΞΑ ΑΡΤΑΣ 67-76

Κακή εντός έδρας ήττα για τον ΠΑΣ Ναυπάκτου από την Δόξα Άρτας με σκορ 67-76 στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του Β΄ γύρου της Α ΕΣΚΑΒΔΕ. Η ομάδα της Ναυπάκτου δεν κατάφερε να επανέρθει στα θετικά αποτελέσματα και έμεινε αρκετά πίσω από τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Για ένα ακόμη παιχνίδι παρουσιάστηκε με πολλούς εφήβους στη σύνθεση της μιας και οι Σίσκος και Αναγνωστόπουλος παραμένουν τιμωρημένοι και ο Φρέγκου δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του στον αστράγαλο. Στο αγωνιστικό κομμάτι  η Δόξα μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι παίρνοντας ένα μικρό προβάδισμα, αλλά ο ΠΑΣ με τα 4 τρίποντα του Κακούση στο 1ο δεκάλεπτο ισοφάρισε με τη λήξη της περιόδου σε 18-18. Στο 2ο δεκάλεπτο οι φιλοξενούμενοι με όπλο τον αιφνιδιασμό και τα επιθετικά ριμπάουντ βρήκαν εύκολους πόντους και σε συνδυασμό και με τον τραυματισμό του Αμπλά που αποχώρησε από το παιχνίδι, προηγήθηκαν στο ημίχρονο με 29-40. Η ομάδα της Ναυπάκτου προσπάθησε να επιστρέψει στο ματς με την έναρξη του 3ου δεκαλέπτου και με μπροστάρη στην επίθεση τον έφηβο Στυλιαρά που πέτυχε στο σημείο αυτό 3 διαδοχικά τρίποντα έφερε το παιχνίδι στον 1 πόντο. Η Δόξα αντέδρασε ψύχραιμα και με σωστές επιλογές στην επίθεση κράτησε ένα προβάδισμα 5 πόντων στο τέλος της 3ης περιόδου. Στο 4ο δεκάλεπτο, οι παίκτες του Γιώργου Σταθάτου  προσπάθησαν να ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση φέρνοντας εκ νέου το παιχνίδι στα ίσια, αλλά η απειρία των παικτών και η έλλειψη συγκέντρωσης (συνολικά 23 λάθη) , έδωσαν τις λύσεις στην Άρτα που κατάφερε όχι απλά να κερδίσει αλλά και να καλύψει τη διαφορά των 7 πόντων που είχε ηττηθεί στον 1ο γύρο , με buzzer beater τρίποντο του Μάνθα. Από τους νικητές πρώτος σκόρερ ήταν ο Μιχάλης με 27 πόντους και τον ακολούθησε ο Μάνθας με 20. Από τον ΠΑΣ πρώτος σκόρερ ο Κακούσης με 17 πόντους και 5 τρίποντα και τον ακολούθησαν οι Βουρλούμης και Νακόπουλος με 15 και 13 πόντους αντίστοιχα.

Δεκάλεπτα: 18-18, 29-40, 50-55, 67-76

ΠΑΣ Ναυπάκτου ( Σταθάτος ) : Κακούσης 17(5), Ζαμπαράς 4, Σταθάτος Π , Αμπλάς 3, Στυλιαράς 11(3), Βουρλούμης 15(1), Γκερς-Κουτσογιάννης, Βαρέλας 2, Ασβεστάς , Σκαλιώτης , Νακόπουλος 13

Δόξα Άρτας ( Κιφοκέρης ) : Κωστούλας , Βασιλείου 4, Γκανιάτσας, Μουκάι 4, Καρανίκας 4, Βάσιος 3(1), Πετρέκας 7(1), Μιχάλης 27, Τσίτσικας 4, Μάνθας 20(2), Τρίμπος 3.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...