Συγκλονισμένη η Ναύπακτος για την γυναίκα που έπεσε από την Γέφυρα, καμία εξέλιξη και σήμερα Τρίτη. Φωτο-Βίντεο

ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τρίτη 3.1.2017 Ώρα 21:15

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Ναυπάκτου για την 31χρόνη που φέρεται να έπεσε από την Γέφυρα το πρωί του Σαββάτου 31/12/2016. Οι έρευνες οι οποίες όπως σας είχαμε ενημερώσει ολοκληρώθηκαν σήμερα το μεσημέρι από την θάλασσα και θα συνεχιστούν από την πλευρά της Αχαΐας και της Αιτωλοακαρνανίας σε όλες τις παραλιακές ζώνες πάλι αύριο. Όλες αυτές τις μέρες στις έρευνες συμμετέχουν  άνδρες του Λιμενικού σώματος καθώς συγγενικά πρόσωπα και εθελοντές.

Τρίτη 3.1.2017 Ώρα 12.50: Παράταση έχει δοθεί,στην επιχείρηση έρευνας των αρμοδίων αρχών για την 31 χρονη γυναίκα που φέρεται να έχει πηδήξει από την γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου,το πρωινό του Σαββάτου 31.12.2016.Μέχρι στιγμής οι έρευνες είναι άκαρπες.

Δευτέρα 2.1.2017 19:20

Ολοκληρώθηκαν και σήμερα οι έρευνες για την γυναίκα που φέρεται να έπεσε από την Γέφυρα Ρίου Αντιρρίου χωρίς να έχει βρεθεί μέχρι και τώρα. Αύριο σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες ίσως δοθεί ακόμη μια μέρα παράταση στις έρευνες.

Δηλώσεις του Λιμενάρχη Πατρών

Δευτέρα 2.1.2017  11.56-Νέο βίντεο από τις σημερινές έρευνες

Συνεχίζονται για τρίτο 24ωρο οι έρευνες των αρχών τόσο από τη στεριά,όσο και από τη θάλασσα για τον εντοπισμό της 31χρονης που φέρεται να πήδηξε από την γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου το πρώι του Σαββάτου 31.12.2016.

Οι κάμερες ασφαλείας της γέφυρας σύμφωνα με πηγές,δείχνουν την γυναίκα να αποβιβάζεται από το αυτοκίνητό της,να προσπερνά το πρώτο κιγκλίδωμα,αλλά μέχρι εκεί.

Στις έρευνες παίρνουν μέρος οι λιμενικές αρχές της Πάτρας,του Μεσολογγίου αλλά και της Ναυπάκτου,με πλωτά και οχήματα,τόσο στη θάλασσα,όσο και από τη στεριά.Να σημειωθεί ότι σήμερα,το μεγάλο σκάφοες του λιμεναρχείου της Πάτρας,εστίαζε τις έρευνες στον Πατραϊκό κόλπο,ενώ οι ερευνές πλέον επεκτείνονται μέχρι την περιοχή των εκβολών του ποταμού Μόρνου από την δυτική πλευρά στο Φανάρι.

Μέχρι αυτή τη στιγμή οι έρευνες παραμάνουν άκαρπες…

Δείτε βίντεο από τις σημερινές έρευνες του φουσκωτού σκάφους του λιμεναρχείου Μεσολογγίου με αργή πλεύση

 

ΝΕΟ 18:38

Ολοκληρώθηκαν και για σήμερα οι έρευνες  για να βρεθεί η 31 χρονη που φέρεται να έπεσε από την Γέφυρα το πρωί του Σαββάτου. Θα συνεχιστούν πάλι με το πρώτο φως της ημέρας

ΝΕΟ 15:17

Άκαρπες μέχρι και αυτή την ώρα οι έρευνες για τον εντοπισμό της 31 χρονης γυναίκας από την Ναύπακτο.

Στις έρευνες συμμετέχουν  περιπολικό όχημα του Λιμεναρχείου Ναυπάκτου , πλωτό φουσκωτό του λιμεναρχείου Μεσολογγίου  , πλωτό του λιμεναρχείου Πάτρας και δύο ομάδες ρου Ερυθρού σταυρού.Οι έρευνες εστιαζονται από την δεξαμενή όπου κατασκευαζόταν η Γέφυρα Ρίου Αντιρρίου έως  Μακύνεια Κάτω Βασιλική και Καλαμάκι. Στα δύσβατα σημεία γίνεται και χρήση drone για τον εντοπισμό της.Περίπου 30 άτομα στις έρευνες μαζί και με συγγενικό πρόσωπο. 

Οι έρευνες συνεχίζονται μέχρι και αυτή την ώρα.

Δείτε αποκλειστικές εικόνες από τις έρευνες

 

ΝΕΟ 11:44 

Άκαρπες οι έρευνες για την  γυναίκα από την Ναύπακτο που φέρεται να έπεσε από την  Γέφυρα Ρίου Αντιρρίου μέχρι και αυτή την ώρα. Οι έρευνες γίνονται με σκάφοι του Λιμενικού σώματος σε όλα τα μήκη και πλάτη του Πατραϊκού. Το Nafpaktianews.gr  θα σας ενημερώσει για οποιαδήποτε εξέλιξη. Μείνετε συντονισμένοι.

ΝΕΟ 08:08 1/1/17

Ξεκίνησαν με το πρώτο φως της ημέρας οι έρευνες για τον εντοπισμό της 31χρονης γυναίκας από την Ναύπακτο που φέρεται να έπεσε από την  Γέφυρα Ρίου Αντιρρίου.Σύμφωνα με πληροφορίες του Nafpaktianews.gr  οι έρευνες είναι άκαρπες μέχρι και αυτή την ώρα. 
18:38 Μυστήριο συνεχίζει να παραμένει η εξαφάνιση της γυναίκας που νωρίς το πρωί του Σαββάτου εγκατέλειψε το όχημά της στην γέφυρα Χαρίλαος Τρικούπης κι εξαφανίστηκε.

Οι έρευνες του Λιμενικού συνεχίζονταν μέχρι αργά το απόγευμα όμως πλέον σταμάτησαν λόγω σκότους και θα συνεχιστούν με το πρώτο φως της ημέρας.

ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Απο τις κάμερες ασφαλείας της γέφυρας όπως μας ενημέρωσαν οι άνθρωποι του κέντρου ελέγχου φαίνεται ένα όχημα να κινείται από στο ρεύμα από Αντίρριο προς Ρίο και να σταματά μεταξύ του 1ου και του 2ου πυλώνα. Φαίνεται ένα άτομο να κατεβαίνει από το μάυρο όχημα μάρκας Mercedes A CLASS, ωστόσο από την ανάλυση των καμερών δεν μπορει να ξεκαθαριστεί αν ήταν άνδρας ή γυναίκα. Επίσης όπως ενημερώθηκε το thebest.gr επιβεβαιώθηκε πως το άτομο δεν περπάτησε στο κατάστρωμα της γέφυρας και κάποια στιγμή, χάθηκε και από τις κάμερες..

Από την Ναύπακτο σύμφωνα με ανεπιβεβαιώτες πληροφορίες η 31χρονη γυναίκα που έπεσε στο κενό από την Γέφυρα Ρίου Αντιρρίου.
Εικόνες από τις έρευνες που συνεχίζονται μέχρι και αυτή την ώρα.

Συνεχής Ενημέρωση

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στους patrastimes ο κεντρικός λιμενάρχης Πατρών κύριος Κυριακουλόπουλος όπως αναφέρθηκε από το κέντρο διαχείρισης της γέφυρας μία γυναίκα λίγο μετά τις 7.00 το πρωί πήδησε στο κενό από το μέσον περίπου της γέφυρας στο σημείο πού είναι το μεγαλύτερο ύψος.

Από τις 8.00 το πρωί σκάφος του λιμενικού περιπολεί στην περιοχή για τον εντοπισμό της. Συναγερμός έχει σημάνει στο λιμενικό και την αστυνομία μετά τον εντοπισμό εγκαταλελειμμένου αυτοκινήτου στη Γέφυρα Ρίου -Αντιρρίου. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν ακριβείς πληροφορίες για το φύλο του ατόμου που αναζητείται αλλά εκτιμάται πως πρόκειται για γυναίκα,

Σύμφωνα με πληροφορίες μέσα στο αυτοκίνητο βρέθηκε σημείωμα. Νεότερα σε λίγο

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες του Nafpaktianews.gr το αυτοκινητό ήταν σταθμευμένο πάνω στην Γέφυρα στο ρεύμα προς Ρίο.

Πρώτη ενημέρωση

Ένα άτομο, πιθανόν γυναίκα αναζητά το πρωί του Σαββάτου η Αστυνομία και το Λιμενικό.Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.gr,αυτοκίνητο βρέθηκε εγκαταλελειμμένο πάνω στη Γέφυρα, και μέσα σε αυτό ένα ιδιόχειρο σημείωμα. Ήδη είναι σε εξέλιξη έρευνες στην θαλάσσια περιοχή του Ρίου-Αντιρρίου για τον εντοπισμό της

Νεότερα σε λίγο



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...