Ασταμάτητος ο Όμηρος

Τη 18η νίκη του στο πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας της ΕΠΣΝΑ πέτυχε ο Όμηρος Νεοχωρίου επικρατώντας στο Δοκίμι του Απόλλωνα με σκορ 1 – 0.

Η ομάδα του Γιώργου Ζήκου ήταν αρκετά καλή τόσο στο αμυντικό όσο και στο επιθετικό κομμάτι και με γκολ του Σπύρου Νούλα στο 52ο λεπτό πήρε τη νίκη που την έφερε στους 55 βαθμούς.
Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Όμηρος από την αρχή έβγαλε φάσεις, ενώ στην άμυνα δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα από τους γηπεδούχους που προσπαθούσαν να κάνουν ευκαιρίες κυρίως με στημένες φάσεις και σέντρες. Στο πρώτο ημίχρονο το 0 – 0 παρέμεινε και οι φιλοξενούμενοι έφτασαν στο γκολ στο 52΄ με σουτ του Σπύρου Νούλα. Στη συνέχεια έλεγξαν το ρυθμό και έφτασαν στο “τρίποντο” που τους διατήρησε στην κορυφή με διαφορά 4 βαθμών από την Α.Ε.Μ., που έχει παιχνίδι λιγότερο.

Η φάση του αγώνα. Το γκολ του Νούλα στο 52ο λεπτό χάρισε τη νίκη στον Όμηρο σε ένα παιχνίδι που οι παίκτες του Γιώργου Ζήκου είχαν ευκαιρίες και ταυτόχρονα δεν απειλήθηκαν ιδιαίτερα.

Ο πρωταγωνιστής του αγώνα. Ο Βασιλάρης για ένα ακόμα παιχνίδι δημιούργησε κινδύνους, ο Νούλας βρέθηκε σε καλή μέρα πετυχαίνοντας ένα ακόμα τέρμα, κάτι που συμβαίνει στα τελευταία παιχνίδια, όμως ο Γιώργος Καντάνης κέρδισε πολλές μονομαχίες στο χώρο του κέντρου και βοήθησε σημαντικά στη νίκη της ομάδας του.

Το φιλμ του αγώνα.

15΄ Εκτέλεση κόρνερ από το Βασιλάρη κοντινή κεφαλιά του Μπαλαμπάνη η μπάλα άουτ.
17΄ Εκτέλεση κόρνερ από το Νάκο ο Μανθόπουλος βρέθηκε μόνος στο πρώτο δοκάρι και προσπάθησε με «τακουνάκι» να στέιλει τη μπάλα στα δίχτυα, αλλά δεν τα κατάφερε.
22΄ Ατομική προσπάθεια από το Βασιλάρη που μπήκε στην περιοχή του Απόλλωνα, ο Μπαλάσκας όμως έπεσε στα πόδια του και απομάκρυνε τη μπάλα.
25΄ Μακρινό σουτ από το Μανθόπουλο ο Μπαλάσκας απέκρουσε.
40΄ Σέντρα του Γκασούκα πλασέ από το Βασιλάρη η μπάλα άουτ.
42΄ Δυνατό σουτ από το Νάκο η μπάλα άουτ.
52΄ Γκολ. Σέντρα του Βασιλάρη από την αριστερή πλευρά απομακρύνει τη μπάλα ο Μπαλάσκας και ο Νούλας με σουτ στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 0 – 1.
94΄ Διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή από το Βασιλάρη η μπάλα έφυγε άουτ.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΟΚΙΜΙΟΥ (Ανδρέας Κονδύλης): Μπαλάσκας, Μυλωνάς, Κοσυφαρίνης, Καταρέλος, Ψηφής, Κόκκαλης, Ξευγένης (62΄ Αθανασίου Ν.), Δαλαγιώργος, Κονδύλης, Καμμένος, Σπυριλιώτης.

ΟΜΗΡΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ (Γιώργος Ζήκος): Δουλιώτης, Καβαλιέρης (89΄ Σεραφίγγος Ι.), Μάτσιγκας, Τσώνης, Μπαλαμπάνης (59΄ Μιχαηλίδης), Καντάνης, Βασιλάρης, Μανθόπουλος, Γκασούκας, Νάκος (66΄ Βαλτογιάννης), Νούλας (77΄ Κολοβάκης).



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...