Βαξεβανάκης: «Είμαστε στην τελική ευθεία για το γήπεδο της ΑΕΚ» (video)

Στην παρουσίαση του βιβλίου του δημοσιογράφου της ΕΡΤ, Νίκου Αγγελίδη, ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΕΚ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, στην Ηλεία, βρέθηκε ο Δημήτρης Βαξεβανάκης.

Ο Υφυπουργός Παιδείας δεν έκρυψε τα αισθήματά του για την ΑΕΚ και αναφέρθηκε στο καυτό θέμα του γηπέδου, εκφράζοντας την απόλυτη αισιοδοξία του ότι η διαδικασία βρίσκεται στην τελική της ευθεία. 

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Για το γήπεδο αυτό που ήταν να κάνει το Υπουργείο Εσωτερικών, ξέρετε το έκανε… Και με κόστος και με αντιπαλότητα. Κόντρα σε πολλά εμπόδια, το ξέρει πολύ καλά η ΑΕΚ. Είμαστε στην τελική ευθεία…»

Ο Υφυπουργός Παιδείας, αναφέρθηκε και στην αγάπη του για την ΑΕΚ, ζητώντας ένα δίκαιο πρωτάθλημα, στο οποίο – όπως είπε – η Ένωση θα έχει πολλές ελπίδες επειδή διαθέτει καλή ομάδα.

«Μου είπαν να μην έρθω γιατί λέει… άμα γίνει γνωστό ότι είσαι ΑΕΚ δεν θα έχεις καλή τύχη την επόμενη φορά… Οι παλιές αγάπες είναι οι μεγαλύτερες. Επομένως ΑΕΚ είμαστε και ΑΕΚ θα συνεχίσουμε. Αυτό που πρέπει να επιδιώξουμε είναι να γίνεται ένα καλό πρωτάθλημα, να σπάσει οριστικά η παράγκα, να παίζονται οι αγώνες επί ίσοις όροις. Αν συμβεί αυτό έχουμε πολλές πιθανότητες γιατί και καλή ομάδα είμαστε, αλλά πάνω από όλα έχουμε και κάτι που δεν έχουν οι άλλες λεγόμενες… μεγάλες ομάδες. Είμαστε καθαροί και έντιμοι».

Πηγή: filathlos

Πηγή: http://www.kontranews.gr/SPOR/292979-Baxebanakes-Eimaste-sten-telike-eytheia-gia-to-gepedo-tes-AEK-Binteo ΣΠΟΡ

Leave a Comment