Βόλεϊ Ανδρών: Πρόκριση στην β’ φάση για την Ομόνοια

Με νίκη ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της για την νέα ημερολογιακή χρονιά η Ομόνοια που συνοδεύτηκε με πρόκριση στη β’ φάση του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής. Η ομάδα της Ναυπάκτου επικράτησε μέσα στα Λεχαινά της τοπικής ομάδας με 0-3 σετ και ακόμα και με ήττες στα επόμενα δύο παιχνίδια προκρίνεται.

Με απουσίες και οι δύο ομάδες στο πρώτο παιχνίδι της χρονιάς και εμφανώς επηρεασμένες από τις χριστουγεννιάτικες γιορτές. Η Ομόνοια πίεσε από την αρχή στο σερβίς και πήρε προβάδισμα στο σκορ κατακτώντας το πρώτο σετ με 10-25.  Παρόμοιο το σκηνικό στο δεύτερο σετ με τα Λεχαινά να μειώνουν προσωρινά σε 12-15 πριν χάσουν το σετ με 14-25. Με καλό σερβίς από τον Τσερεγκούνη τα Λεχαινά προηγήθηκαν στο τρίτο σετ αλλά γρήγορα η Ομόνοια ανάκαμψε πήρε ξανά κεφάλι στο σκορ και κατέκτησε και το τρίτο σετ με 18-25 κάνοντας μια καθαρή νίκη, η πρώτη της φέτος μακριά από το γήπεδό της.

Αυτό το Σάββατο η Ομόνοια υποδέχεται στο Παπαχαραλάμπειο Στάδιο τον πρωτοπόρο και αήττητο Απόλλωνα Πάτρας θέλοντας να δώσει συνέχεια στην καλή της εμφάνιση.

ΑΕ Λεχαινών (Τσερεγκούνης): Κράγκαρης, Γιάνναρος, Σαρανταυγάς, Αποστολόπουλος, Κουρής, Παπαδάς, Τσερεγκούνης.

Ομόνοια Ναυπάκτου (Τσακανίκας): Ηλιόπουλος, Παπαλεξάτος, Σταματάκης, Ρούμπας, Καλαβρουζιώτης Θ., Τσακανίκας, Θεοφάνης, Κατσιγιάννης, Καλαβρουζιώτης Δ., Κοκόλας, Παπαγεωργίου.

 

 

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...