Γιατρός που γονιμοποιούσε γυναίκες με το σπέρμα του χωρίς να το ξέρουν είναι ο πατέρας 48 παιδιών

Γιατρός που γονιμοποιούσε γυναίκες με το σπέρμα του χωρίς να το ξέρουν είναι ο πατέρας 48 παιδιών

Μπροστά σε μία σοκαριστική αποκάλυψη βρέθηκαν κοντά στα 48 άτομα στις ΗΠΑ σε σχέση με τον βιολογικό τους πατέρα. Πίσω στο 2017 είχε αποκαλυφθεί ότι ένας γιατρός από την Ιντιάνα γονιμοποίησε με το σπέρμα του ασθενείς, χωρίς την άδειά τους, με αποτέλεσμα αυτή τη στιγμή να έχει τουλάχιστον 48 παιδιά.

Όταν αποκαλύφθηκε η δράση του Ντοναλντ Κλάιν, έξι από τα παιδιά του αποφάσισαν να τον συναντήσουν. Τότε φέρεται να παραδέχθηκε πως στις δεκαετίες του ’70 και του ’80 είχε γονιμοποιήσει «περίπου 50 ανυποψίαστους ασθενείς», σημειώνοντας ωστόσο πως τα σχετικά ιατρικά αρχεία έχουν καταστραφεί.

Τον Δεκέμβριο του 2017, ο 80χρονος τότε γιατρός τέθηκε σε διαθεσιμότητα για έναν χρόνο, μετά την έρευνα που έγινε σε βάρος του, καθώς ο νόμος της Ιντιάνα δεν απαγορεύει στους γιατρούς που ασχολούνται με θέματα γονιμότητας να χρησιμοποιούν το δικό τους σπέρμα.

Ένα από τα παιδιά του, η 33χρονη Χέδερ Γουκ αποκάλυψε στο theatlantic.com πώς έγινε γνώστης της εν λόγω πληροφορίας. Τον Αύγουστο του 2017 ένας άγνωστος, που υποστήριξε πως είναι ετεροθαλή αδέρφια. Αρχικά δεν τον πίστεψε αλλά όταν της ανέφερε το όνομα του Δρ. Ντόναλντ Κλάιν, θορυβήθηκε καθώς ήταν ο γιατρός που είχε επισκεφθεί η μητέρα της επειδή είχε προβλήματα γονιμότητας.

Από την στιγμή που βγήκαν στη φόρα οι λεπτομέρειες της «δράσης» του πολλές μητέρες που τον είχαν εμπιστευτεί ως γιατρό τους αποφάσισαν να κάνουν τεστ DNA, οπότε και διαπίστωσαν πως είναι ο πατέρας τους. Μέχρι στιγμής, έχει επιβεβαιωθεί η πατρότητα σε τουλάχιστον 48 παιδιά και είναι άγνωστο πόσα ακόμη μπορεί να υπάρχουν.

Μία από τις ασθενείς του γιατρού, την οποία και γονιμοποίησε για περισσότερες από 15 φορές με το σπέρμα του σε διάστημα πέντε μηνών, δηλώνει σήμερα ότι νιώθει σαν να «βιάστηκε 15 φορές».

Πολλά από τα παιδιά του έχουν φτιάξει μια ομάδα στο Facebook για να επικοινωνούν μεταξύ τους, προσπαθώντας ταυτόχρονα να ανακαλύψουν περισσότερα αδέρφια τους.

Ο ίδιος ο γιατρός έχει απολογηθεί για τις πράξεις του ωστόσο μέχρι και σήμερα δεν έχει δώσει μία σαφή απάντηση όσον αφορά τις πραγματικές περιπτώσεις που το σπέρμα του για τεχνητή γονιμοποίηση ασθενών του. Αυτή είναι η δεύτερη τέτοιου είδους περίπτωση μέσα σε ένα χρόνο που γίνονται γνωστές σοκαριστικές λεπτομέρειες

Πηγή: https://www.kontranews.gr/KOSMOS/357455-Giatros-poy-gonimopoioyse-gynaikes-me-to-sperma-toy-choris-na-to-xeroyn-einai-o-pateras-48-paidion ΚΟΣΜΟΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...