Γ.Μπουλές:Η δημοτική αρχή “σέρνεται” σ΄ένα συλλαλητήριο που δεν πιστεύει.

Την άποψη ότι η παράταξή του συμφωνεί με το ψήφισμα του δήμου Πατρέων για το Κυριακάτικο συλλαλητήριο κατά της ανεργίας στην γέφυρα,εξέφρασε ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης,πρώην δήμαρχος Ναυπακτίας Γ.Μπουλές.

Ο κ. Μπουλές ανέφερε ότι ο δήμος Ναυπακτίας δεν πίστεψε το συλλαλητήριο,για το οποία δεν έχει οργανώσει το παραμικρό.Εξέφρασε την άποψη της παράταξής του στη φάση αυτή,θα πρέπει να συνταχθούμε με το ψήφισμα του δήμου Πατρέων αφήνοντας στην άκρη για την ώρα το θέμα της τιμολογιακής πολιτικής το οποίο μπορούμε να δούμε μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης με τους εκπροσώπους της Γέφυρας στις 30 του μήνα.

Κατηγόρησε την δημοτική αρχή ότι ουδέποτε πίστεψε στο συλλαλητήριο αυτό στο οποίο ουσιαστικά σέρνεται,αφού σε αντίθετη περίπτωση θα είχε οργανώσει τους φορείς και τους συλλόγους προκειμένου να υπάρχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.Διερωτήθηκε επίσης αν κατά τη συνάντηση στο δημαρχείο Ναυπάκτου με τον κ. Πελετίδη ο κ.Λουκόπουλος ζήτησε την συναίνεσή του στο θέμα της τιμολογιακής πολιτικής το οποίο -όπως είπε- θα πρέπει να το ξαναδούμε μετά το τέλος της δεύτερης συνάντησης με τους ανθρώπους της γέφυρας.Ωστόσο κατέληξε ο κ. Μπουλές,ως παράταξη συμμετέχουμε στο συλλαλητήριο αυτό συντασσόμενοι με το ψήφισμα του δήμου Πατρέων

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...