Δείτε ζωντανά στις 17:00 το δημοτικό συμβούλιο Ναυπακτίας

Για τις 17:00 το απόγευμα,έχει προγραμματιστεί η κατεπείγουσα σύγκληση του δημοτικού συμβουλίου Ναυπακτίας.

Η ατζέντα των θεμάτων

  1. Πρόσληψη μόνιμου προσωπικού για τη στελέχωση οργανικών μονάδων του Δήμου στο πλαίσιο του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι». (εισηγητής κ. Φράγκος)
  2. Συμμετοχή του Δήμου Ναυπακτίας ως εταίρος στην πρόταση του ολοκληρωμένου προγράμματος για την Κυκλική Οικονομία του ΥΠΕΝ – στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα «Ολοκληρωμένα Έργα LIFE 2018» Υποπρόγραμμα δράσης για το περιβάλλον και την κλιματική αλλαγή, και εξουσιοδότηση  του  δήμαρχου  για  την  υπογραφή όλων των εγγράφων για την συμμετοχή του Δήμου και την υλοποίηση της  δράσης. (εισηγητής κ. Καρακώστας)
  3. Υποβολή πρότασης για την χρηματοδότηση της πράξης «Δημιουργία & Ανάπτυξη ψηφιακών εφαρμογών για την ολοκληρωμένη προβολή και προώθηση των πολιτιστικών και φυσικών πλεονεκτημάτων του Δήμου Ναυπακτίας» στην αρ.πρ.4531/19/11/2018 ανοιχτή πρόσκληση του Ε.Π. «Δυτική Ελλάδα» ΑΞΟΝΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ: 1 «Ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας και της εξωστρέφειας των επιχειρήσεων, μετάβαση στην ποιοτική επιχειρηματικότητα, με αιχμή την καινοτομία και αύξηση της εγχώριας προστιθέμενης αξίας»  με τίτλο  «Ανάπτυξη ηλεκτρονικών υποδομών και υπηρεσιών» Κωδικός Πρόσκλησης : 2.γ.1.1 Α/Α ΟΠΣ ΕΣΠΑ: 3384. (εισηγητής κ. Σιαμαντάς)
  4. Υποβολή πρότασης για την χρηματοδότηση της πράξης «Προμήθεια Συστήματος Σημείων Ηλεκτρονικής Πρωτοβάθμιας Υγείας στον Δήμο Ναυπακτίας» στην αρ.πρ.4531/19/11/2018 ανοιχτή πρόσκληση του  Ε.Π. «Δυτική Ελλάδα» ΑΞΟΝΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ: 1 «Ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας και της εξωστρέφειας των επιχειρήσεων, μετάβαση στην ποιοτική επιχειρηματικότητα, με αιχμή την καινοτομία και αύξηση της εγχώριας προστιθέμενης αξίας» με τίτλο «Ανάπτυξη ηλεκτρονικών υποδομών και υπηρεσιών»   Κωδικός Πρόσκλησης : 2.γ.1.1 Α/Α ΟΠΣ ΕΣΠΑ: 3384. (εισηγητής κ. Σιαμαντάς)
  5. Συμμετοχή του Δήμου Ναυπακτίας ως  εταίρος  στην πρόταση  για το ευρωπαϊκό πρόγραμμα «Europe for Citizens», Υποπρόγραμμα: Strand2: Democratic engagement and civic participation, με τίτλο:  ReMember the  fEUture – citizenship,  networking and culture for Europe  και εξουσιοδότηση  του δήμαρχου  για  την  υπογραφή όλων των εγγράφων για την συμμετοχή του Δήμου και  την υλοποίηση της  δράσης. (εισηγητής κ. Σιαμαντάς)
  6. Εξειδίκευση πίστωσης σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 203 του Ν.4555/2018  για τη διοργάνωση της δράσης: Ταξίδι Γνωριμίας  (Fam Trip) για tour operators & bloggers. (εισηγητής κ. Σιαμαντάς)

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...