Δελτίο τύπου του Εργατικού Κέντρου Ναυπακτίας και Δώρίδας για τον παιδικό σταθμό

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ  6/9/2011

Με αφορμή την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ναυπακτίας για τη κατάργηση του 4ου παιδικού σταθμού Λυγιά και τη συγχώνευσή του με τον 3ο παιδικό σταθμό το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ναυπακτίας & Δωρίδας θεωρεί ότι οποιαδήποτε κατάργηση – συγχώνευση παιδικών σταθμών και εν γένει σχολικών μονάδων συνιστά υποβάθμιση της ποιότητας ζωής των δημοτών της Ναυπακτίας. Οι παιδικοί σταθμοί εξυπηρετούν παιδιά εργαζομένων και ανέργων του δήμου μας, οι οποίοι μέσα τις εισφορές τους προσδοκούν, την ευημερία τους και σε καμία περίπτωση την επιδείνωσή της καθημερινότητάς τους.

Η πρόταση του Ε.Κ.Ν.Δ. είναι ο Δήμος Ναυπακτίας να εξαντλήσει κάθε προσπάθεια εξεύρεσης λύσης προς κάθε κατεύθυνση για την κάλυψη των αναγκών του παιδικού σταθμού Λυγιά σε ανθρώπινο δυναμικό. Θεωρούμε ότι το συγκεκριμένο πρόβλημα δεν είναι δυσεπίλυτο, ενώ τα οφέλη από την επίλυσή του αφορούν όχι μόνο τη περιοχή του Λυγιά, αλλά το σύνολο της τοπικής μας κοινωνίας.

Τέλος, οποιαδήποτε πρωτοβουλία πάρει ο Δήμος προς την κατεύθυνση αυτή, ως κατ’ εξοχήν φορέας εκπροσώπησης των εργαζομένων, θα μας βρει συμπαραστάτη και συμμέτοχο.

ΑΠΟ ΤΟ Ε.Κ.Ν.Δ.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...