Δημοπρατήθηκε το έργο της ανάπλασης του Ιστορικού κέντρου της Ναυπάκτου-Παρών στις εκλογές δηλώνει ο Τ.Λουκόπουλος

-Μέσω του δελτίου τύπου για τη δημοπράτηση της ανάπλασης του ιστορικού κέντρου της Ναυπάκτου,δηλώνει παρών στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές,ο δήμαρχος Ναυπακτίας Τ.Λουκόπουλος,θέλωντας-όπως αναφέρει-να ολοκληρώσει τα έργα που θα ξεκινήσουν στη δική του πρώτη θητεία.Ειδικότερα αναφέρει:

Με απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής του Dήμου Ναυπακτίας, την Τετάρτη 23 Ιανουαρίου δημοπρατήθηκε το έργο της ανάπλασης του Ιστορικού κέντρου της Ναυπάκτου. Με το έργο αντικαθίστανται οι αμιαντοσωλήνες στην ύδρευση, από την πλατεία Φαρμάκη μέχρι το ύψος της πλαζ, διαχωρίζεται το δίκτυο ομβρίων από τα λύματα στο ίδιο τμήμα. Επιπλέον αναπλάθεται το τμήμα από την Πλατεία Παπαχαραλάμπους (αλλάζει και η πλατεία), μέχρι την δυτική είσοδο του Κάστρου, στο ύψος της πλαζ.
Το έργο έχει την έγκριση του Κεντρικού Αρχαιολογικού Συμβουλίου (Κ.Α.Σ.) και του Συμβουλίου Αρχιτεκτονικής της Αιτωλοακαρνανίας. Θα αλλάξει την όψη των δρόμων περιμετρικά της πλατείας του Λιμανιού, αυξάνει παντού το πλάτος των πεζοδρομίων, χρησιμοποιεί ως κύριο υλικό σε οδόστρωμα και πεζοδρόμιο την φυσική πέτρα, σε αρμονία με τα υλικά που ήδη υπάρχουν στην περιοχή. Στις 6 Μαρτίου αναμένεται η ηλεκτρονική αποσφράγιση των προσφορών των εταιρειών που θα συμμετέχουν στη δημοπρασία. Η έναρξη των εργασιών αναμένεται στις αρχές του καλοκαιριού.
Με αφορμή την δημοπράτηση του έργου ο δήμαρχος Ναυπακτίας Τάκης Λουκόπουλος δήλωσε:

Άλλο ένα έργο, για το οποίο δουλέψαμε τουλάχιστον τρία χρόνια, έφτασε στο στάδιο της υλοποίησης με εξασφαλισμένη χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ. Δεν είναι ξεκομμένο από τον γενικότερο προγραμματισμό των έργων μας, συμπληρώνει προηγούμενα έργα και συμπληρώνεται με άλλες προτάσεις (πλ. Αγίας Παρασκευής, Ανοικτά Κέντρα Εμπορίου, Πολιτιστικό μονοπάτι, αποκατάσταση Ανατολικού τμήματος του Κάστρου) που έχουν δημοπρατηθεί ή αναμένεται η έγκριση της χρηματοδότησής τους. Έχουμε κάνει πολλή δουλειά και αυτό θα αρχίσει να φαίνεται στο επόμενο διάστημα. Αυτός είναι και ο λόγος που διεκδικώ δεύτερη θητεία. Θέλω να ολοκληρώσω όλα τα έργα που προγραμματίσαμε και ξεκινά η υλοποίησή τους. Θέλω να εξασφαλίσω την απρόσκοπτη υλοποίησή τους, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Φτιαχτε κανα δρομο ωρε που θελουμε αρμα μαχης να κυκλοφορησουμε απο τις λακκουβες και αφηστε τις πολυτελειες.Μπαλωματα πανω στα μπαλωματα μια ζωη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...