Διαφήμιση του ποδοσφαίρου στο Αγρίνιο…

Παναιτωλικός και ΠΑΣ Γιάννινα ήρθαν από τη Football League και στην πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση για τη Σούπερ Λίγκα, έβαλαν τα γυαλιά σε πολλές ομάδες. Σε ένα χορταστικό παιχνίδι στο Αγρίνιο, ήρθαν ισόπαλοι 2-2 (Θεοδωρίδης, Καμαρά – Μπακαγιόκο, Ντε Βιντσέντι, οι σκόρερ) και θα μπορούσαν αμφότεροι να πάρουν τη νίκη. Καταπληκτικό το πρώτο ημίχρονο, στο οποίο διαμορφώθηκε και το τελικό αποτέλεσμα. Με δέκα από το 40’ οι γηπεδούχοι, λόγω αποβολής του Ρότσα με δεύτερη κίτρινη. 


 
Το πρώτο ημίχρονο ήταν, με διαφορά από το δεύτερο, το πιο χορταστικό του φετινού πρωταθλήματος. Ο Παναιτωλικός μπήκε στην αναμέτρηση, σε κατάμεστο γήπεδο, με εκπληκτικό αγωνιστικό χώρο, για να πάρει το παιχνίδι και κατάφερε να ανοίξει το σκορ με ένα πέναλτι, όπου ο Κώτσιος δεν βρίσκει τον Θεοδωρίδη, αλλά ο κ. Δελφάκης δείχνει την άσπρη βούλα και ο «Γιωργίκας» κάνει το 1-0. Από εκεί και πέρα, ο ΠΑΣ ανέβασε την απόδοσή του και σε τέσσερα λεπτά έκανε την ανατροπή. 

Αρχικά ο Μπακαγιόκο με σουτ από το ύψος της περιοχής και στη συνέχεια με μια άψογης ιδέας και εκτέλεσης κεφαλιά του Ντε Βιντσέντι οι παίκτες του Ντεμόλ πήραν το προβάδισμα και «πάγωσαν» το «Κλουβί» για… ένα λεπτό. Στην επόμενη φάση ο Άντι σέντραρε και ο Καμαρά έκανε την κεφαλιά, φέρνοντας και πάλι το παιχνίδι στα ίσια. Κάπου εκεί τα γκολ… τελείωσαν, όμως άλλαξαν οι αριθμητικές ισορροπίες όταν ο Ρότσα αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα και έφυγε για τα αποδυτήρια. 

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός έπεσε και ο Παναιτωλικός, αν και αγωνιζόταν με παίκτη λιγότερο, συνέχισε να έχει την υπεροχή των κινήσεων. Οι παίκτες του Τεννέ κάλυπταν τους χώρους και κυρίως με τον Καμαρά ήθελαν να πετύχουν ένα τρίτο τέρμα. Από την άλλη πλευρά, οι παίκτες του ΠΑΣ κοιτούσαν να καλύψουν τα νότα τους και να «κλέψουν» το παιχνίδι στην κόντρα με τους ταχύτατους Ντε Βιντσέντι και Γεωργίου και τον δραστήριο Μπακαγιόκο. 

Σε μία από αυτές τις φάσεις, ο Ντε Βιντσέντι μπήκε στην περιοχή, γύρισε την μπάλα και ο επερχόμενος Γεωργίου έκανε το πλασέ, αλλά η μπάλα σταμάτησε το αριστερό δοκάρι του Τσενάμο. Αυτή ήταν και η τελευταία καλή στιγμή της αναμέτρησης. 

Το τελευταίο σφύριγμα της λήξης έβαλε τέλος σε ένα πολύ όμορφο παιχνίδι, στο οποίο και οι δύο ομάδες θα μπορούσαν να πάρουν το τρίποντο. 

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Τσενάμο, Κουτρομάνος, Γκόλιας, Αναστασιάδης, Κούσας, Μουμίν, Μπελεβώνης, Ρότσα, Σέγε, Θεοδωρίδης, Μεζάκ, Παλαιολόγος, Δέντσας, Χαριστέας, Μπαμόγκο, Καραμαλίκης, Μπλάζιτς, Σιόντης, Άντι, Καμαρά. 

ΠΑΣ ΓΙΑΝΕΝΑ: Κηπουρός, Ταμπάσης, Ντάσιος, Πάντος, Μπουζίντ, Κώτσιος, Μιχαήλ, Βάντερσον, Ανδράλας, Κεϊτά, Τζημόπουλος, Πατσατζόγλου, Κυριάκος, Ντε Βινσέντι, Λίλα, Ζαϊρί, Γεωργίου, Μπεσέρα, Κουέβας, Μπακαγιόκο. 

Πηγή:sport-fm.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...