ΕΚΤΑΚΤΟ:Υποψήφιος δήμαρχος Ναυπακτίας ο Βασίλης Γκίζας

Με μια ανακοίνωσή του,ο γνωστός δικηγόρος της Ναυπάκτου Βασίλης Γκίζας,ανακοινώνει με τον πλέον επίσημο τρόπο,την κάθοδό του στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές,ως υποψήφιος δήμαρχος Ναυπακτίας.

Η ανακοίνωσή του αναφέρει:

Αγαπητοί μου συμπολίτες,

Με αίσθημα ευθύνης  αποφάσισα να συμμετάσχω   στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές,  ως υποψήφιος  δήμαρχος του δήμου μας. Tα σοβαρά και πολύπλοκα  προβλήματα της τοπικής αυτοδιοίκησης, η απαξίωση των κοινών από  σημαντικό τμήμα  της κοινωνίας και η αντίληψη   μεγάλης μερίδας των πολιτών   ότι η διαχείριση των τοπικών υποθέσεων δεν γίνεται πάντα με τον πλέον χρηστό τρόπο,  επιβάλλουν,  ιδιαίτερα σήμερα,  την ενασχόληση με τα κοινά  όσο το δυνατόν περισσότερων πολιτών, ιδίως νέων, οι οποίοι αποδεικνύουν καθημερινά την αξία τους.

Με  καθαρό πολιτικό λόγο,  έμπρακτη συναίνεση στην προσπάθεια   επίλυσης των προβλημάτων, σταθερή αντίθεση σε πρακτικές αδιαφάνειας και χωρίς  να μηδενίζεται  οποιοδήποτε  μέχρι σήμερα έργο,   θα προσπαθήσω  και εγώ  να συμβάλω με όλες μου τις δυνάμεις στην απαιτούμενη βελτίωση του ύφους και του ήθους στα τοπικά μας πράγματα, στην καθαρή διαχείριση  των υποθέσεων  του κοινού μας σπιτιού, του δήμου μας,  και στην ποθούμενη ανάπτυξη  της περιοχής μας.

Η συμμετοχή περισσότερων θα είναι το πρώτο βήμα και μία πρώτη νίκη. Αγαπητοί μου συμπολίτες, σας καλώ να τη διεκδικήσουμε! Διότι η διαχείριση των κοινών μας πραγμάτων   δεν αποτελεί προνόμιο κάποιων,  αλλά  υποχρέωση όλων μας.

Βασίλης Γκίζας

Υποψήφιος Δήμαρχος Ναυπακτίας

 

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...