Επίσκεψη Μέρκελ: Άνοιξε το μετρό- Αποκαθίσταται μετά το χάος η κυκλοφορία

Επίσκεψη Μέρκελ: Άνοιξε το μετρό- Αποκαθίσταται μετά το χάος η κυκλοφορία

Αποκαθίσταται σταδιακά η κυκλοφορία στους δρόμους της Αθήνας, μετά το χάος που προκλήθηκε από τις ρυθμίσεις της τροχαίας για την μετακίνηση της Γερμανίδας Καγκελαρίου, Άνγκελας Μέρκελ.    

Πριν από λίγα λεπτά άνοιξε και ο σταθμός του μετρό «Σύνταγμα» που παρέμενε κλειστός από τις 8:30π.μ.    

Στις 8:40π.μ, η αστυνομία άρχισε να κλείνει όλες τις εισόδους προς τη λεωφόρο Συγγρού, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί κυκλοφοριακό κομφούζιο και μεγάλες καθυστερήσεις. Τα λεωφορεία επίσης τροποποίησαν τα δρομολόγια τους, με αποτέλεσμα αρκετοί πολίτες να περιμένουν για πολλή ώρα στις στάσεις των λεωφορείων.   

 Προβλήματα δημιουργήθηκαν και από το κλείσιμο του σταθμού «Σύνταγμα» του μετρό, με αρκετούς επιβάτες να υποχρεώνονται να περπατήσουν έως τους τελικούς τους προορισμούς, εξαιτίας της κατάθεσης στεφάνου στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη και της συνάντησης της Άνγκελας Μέρκελ με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο, στο Προεδρικό Μέγαρο.    

Σοβαρά προβλήματα σημειώθηκαν και στην εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας και στα δύο ρεύματα, καθώς και στη λεωφόρο Κηφισού από Ιερά Οδό.  

Επίσης, μποτιλιάρισμα σημειώθηκε στις λεωφόρους Αλεξάνδρας, Μεσόγειων, Κατεχάκη. Αυξημένη κίνηση παρατηρήθηκε και στην Πειραιώς. 

Πηγή: https://www.kontranews.gr/KOINONIA/351252-Episkepse-Merkel-Anoixe-to-metro-Apokathistatai-meta-to-chaos-e-kyklophoria ΚΟΙΝΩΝΙΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...