Επί των προτάσεων Τσουκαλά το ψήφισμα του δημοτικού συμβουλίου για την παραμονή του ΤΕΙ.

Επί των προτάσεων του υποψηφίου δημάρχου Ντίνου Τσουκαλά,κινήθηκε ουσιαστικά,το έκτακτο δημοτικό συμβούλιο σήμερα,έτσι όπως είχαν αυτές εκφραστεί στην προ ημερών συνάντηση της ομοσπονδίας με τους επικεφαλείς των δημοτικών παρατάξεων στη Ναύπακτο.

Ο κ. Τσουκαλάς είχε ταχθεί υπέρ της δημιοουργίας πανεπιστημίου στο νομό,τις κοινές δράσεις με τους δημάρχους Μεσολογγίου και Αγρινίου,όπως και τη δημιουργία κτιριακών εγκαταστάσεων που θα κρατήσουν ουσιαστικά το τμήμα στον δήμο

Να σημειώσουμε τη δέσμη των προτάσεων που αποτέλεσαν σήμερα κοινό ψήφισμα του δημοτικού συμβουλίου

Το δημοτικό συμβούλιο εκφράζει την αντίθεσή του στην πρόταση του υπουργού παιδείας να καταργήσει το τμήμα των μηχανικών πληροφορικής του  ΤΕΙ που στεγάζεται στο Αντίρριο.Το τμήμα θεωρείται από τα πλέον επιτυχημένα και κατά συνέπεια η κατάργησή του και η μετακίνησή του δεν εξυπηρετεί εκπαιδευτικούς σκοπούς.Στηρίζουμε το αίτημα για ίδρυση πανεπιστημίου στην Αιτωλ/νία.Να ληφθούν μέτρα για τη δημιουργία μόνιμων εγκαταστάσεων στη Ναύπακτο.Ο δήμος και η επιτροπή για το ΤΕΙ να διοργανώσουν για τις κινητοποιήσεις και την αντίδραση της κοινωνίας για την αδικία που γίνεται σε βάρος του δήμου μας,ενώ στις θέσεις του δήμου προσθέτουμε την ομόφωνη απόφαση της συνέλευσης του τμήματος για την παραμονή του στη Ναύπακτο

Οι προτάσεις του Ντίνου Τσουκαλά,όπως είχαν εκφραστεί κατά τη συνάντηση των επικεφαλείς των δημοτικών παρατάξεων με το δ.σ.της ομοσπονδίας επαγγ/βιοτεχνών.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Όταν ο Νταουσάνης μιλούσε για κτίιριακές εγκαταστάσεις του ΤΕΙ σε διαθέσιμη έκταση στο Σκα δίπλα στα ΚΤΕΛ οι “δημογέροντες” θέλοντας να αποκομίσουν προσωπικά και ψηφοθηρικά οφέλη ψάχναν στην Αφροξυλιά και στη Μαμουλάδα (δίπλα δηλαδή στο κέντρο της πόλης, άντε κάνα 2ωρο με τα πόδια).
    Μάλιστα κάποιοι από εκείνους έχουν το θράσος να “κόπτονται” σήμερα για τη κατάργηση (μετά τον εξωστρακισμό στο Αντίρριο) του ΤΕΙ.
    Υποκριτές γραμματείς και φαρισαίοι, πολιτικά τρωκτικά, κοινωνικοί νάνοι.
    Γατάκια…….

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...