Επιστρέφει το χειμωνιάτικο σκηνικό από την Τρίτη: Καταιγίδες και χιόνια στα βόρεια ορεινά

Επιστρέφει το χειμωνιάτικο σκηνικό από την Τρίτη: Καταιγίδες και χιόνια στα βόρεια ορεινά

Παρέλαση με αίθριο καιρό θα κάνουν οι μαθητές ανήμερα της 25ης Μαρτίου, ωστόσο από την Τρίτη επανέρχεται το χειμωνιάτικο σκηνικό του καιρού.

Σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ, για τη Δευτέρα 25 Μαρτίου, υπάρχει πιθανότητα για πρόσκαιρες βροχοπτώσεις στα ορεινά της δυτικής χώρας. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα στα δυτικά και βόρεια ηπειρωτικά τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5, στο Αιγαίο τοπικά 6 και στο νότιο Αιγαίος έως 7 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο ως προς τις μέγιστες τιμές.
Στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι, βορειοανατολικοί 4 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση από το μεσημέρι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 21 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια και ανατολικά η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος όπου οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και από το μεσημέρι νότιοι νοτιοανατολικοί έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Ωστόσο, την Τρίτη, θα σημειωθούν νεφώσεις παροδικά αυξημένες στο Ιόνιο, στα ηπειρωτικά και το βόρειο Αιγαίο. Σποραδικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες θα εκδηλωθούν στα κεντρικά και βόρεια, κυρίως ηπειρωτικά από το απόγευμα. Ασθενείς χιονοπτώσεις από τη νύχτα στα βόρεια ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν στα νότια δυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Στις υπόλοιπες περιοχές από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και βαθμιαία στα ανατολικά βόρειοι με την ίδια ένταση.

Πηγή: https://www.kontranews.gr/KOINONIA/357859-Epistrephei-to-cheimoniatiko-skeniko-apo-ten-Trite-Kataigides-kai-chionia-sta-boreia-oreina ΚΟΙΝΩΝΙΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...