Επιστροφή στις νίκες για τον ΠΑΣ Ναυπάκτου

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΝΙΚΕΣ – ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΗ
Ύστερα από ένα μεγάλο διάστημα με ατυχή αποτελέσματα και κακές εμφανίσεις, λόγω αρκετών συγκυριών (τραυματισμοί, τιμωρίες), ο ΠΑΣ Ναυπάκτου επέστρεψε στις νίκες, το Σάββατο στο Αγρίνιο με αντίπαλο τους Αργοναύτες. Η ομάδα του ΠΑΣ Ναυπάκτου παρατάχθηκε πάλι με βασικές απουσίες στην δωδεκάδα λόγω τραυματισμών (Κακούσης, Βαρελάς), όμως είχε την επιστροφή στην αγωνιστική δράση του Αλεξανδρή ύστερα από ένα χρόνο απουσίας και την βοήθεια του έμπειρου Ζησιμόπουλου. Η ομάδα του ΠΑΣ χωρίς συγκέντρωση στην άμυνα στο 1ο δεκάλεπτο έδωσε εύκολα καλάθια στους γηπεδούχους, μένοντας πίσω στο σκορ με 17-13. Τα δύο γρήγορα φάουλ του Νακόπουλου ανάγκασαν τον Σταθάτο Γιώργο να ρίξει από νωρίς στο ματς τον Ζησιμόπουλο, όπου μαζί με τον Αναγνωστόπουλο ΄΄έδεσαν΄΄ την άμυνα και με ένα επιμέρους σκορ 6-22, η ομάδα του ΠΑΣ, πήγε στο ημίχρονο με διαφορά 12 πόντων 23-35. Στο 2ο ημίχρονο η ομάδα του Αγρινίου πίεσε για να επιστρέψει στον αγώνα όμως ο ΠΑΣ Ναυπάκτου με όπλο την καλή άμυνα και με ψυχραιμία στην επίθεση διατηρούσε την διαφορά σταθερά στους 10 πόντους υπέρ της, με τελικό σκορ 44-56. Η είσοδος του Αλεξανδρή στο 4ο δεκάλεπτο ήταν το ευχάριστο γεγονός για την ομάδα του ΠΑΣ, όπου με το καλημέρα σημείωσε 8 πόντους και έδωσε πολύτιμες λύσεις στην επίθεση. Πρώτοι σκόρερ για τους νικητές Αλεξανδρής και Ζησιμόπουλος με 8, ενώ από τους ηττημένους ο Ζαρκάδας είχε 9.
Διαιτητές:Σταθόπουλος Σ- Σταθοπουλος Λ.

Δεκάλεπτα:Α:17-13 Β:6-22 Γ:12-10 Δ:9-11
Αργοναύτες(Παπαθανασόπουλος):Μοσχόπουλος 1, Κουτρουμάνος 3(1), Παπαθανασόπουλος Γ. 6(1), Σαπλαούρας 1, Ζαρκάδας 9, Μαρκουίζος 8(1),Καραμπέτσος, Καλαμπαλίκης, Παπαθανασόπουλος Δ.8, Γκρίζης Ν., Γκρίζης Γ. 8(1)
ΠΑΣ Ναυπάκτου(Σταθάτος):Φούντας 4(1),Φρέγκου 7(1),Αλεξανδρής Ν.8(2), Σταθάτος Π. 3(1), Αμπλάς 7(1),Ζαμπάρας 2, Βουρλούμης 3, Αναγνωστόπουλος 7(1), Γκερς-Κουτσογιάννης, Ζησιμόπουλος 8(1), Σκαλιώτης 1, Νακόπουλος 6



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...