ΗΤΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΟΥ ΠΑΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ

ΗΤΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΟΥ ΠΑΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ

Με ήττα ξεκίνησε το παιδικό του ΠΑΣ Ναυπάκτου το Σάββατο στο ΔΑΚ Αγρινίου, για την 1η αγωνιστική της Β’ φάσης του πρωταθλήματος παίδων της ΕΣΚΑΒΔΕ, από την Γ.Ε.Αγρινίου. Ο αγώνας ξεκίνησε καλά για την ομάδα του ΠΑΣ, παίζοντας καλά στην άμυνα και βρίσκοντας λύσεις στην επίθεση, με το ημίχρονο να τελειώνει με σκορ 14-25. Στο 2ο ημίχρονο τα παιδιά του ΠΑΣ μπήκαν αρκετά χαλαρά και έδωσαν το δικαίωμα στους γηπεδούχους να μειώσουν γρήγορα στους 5 πόντους με απανωτά λάθη. Κάπου εκεί γύρισε η ψυχολογία υπέρ της ομάδας του Αγρινίου, όπου με πίεση σε όλο το γήπεδο έβαλε δύσκολα στα παιδιά του Ζησιμόπουλου Θεόφιλου που με δυσκολία έβρισκαν τον δρόμο προς το καλάθι. Το παιχνίδι εξελίχθηκε σε ντέρμπι με του γηπεδούχους να βρίσκουν λύσεις από το τρίποντο (Καραπιπέρης 6 τρίποντα), ενώ τα παιδιά του ΠΑΣ δεν μπόρεσαν να βρουν την καλή απόδοση του 1ου ημιχρόνου, με τελικό αποτέλεσμα  45-43.

Επόμενη αγωνιστική το Σάββατο 09/03/2019 στο κλειστό Παπαχαραλάμπειο στάδιο Ναυπάκτου στις 14:00 με αντίπαλο την ομάδα του Αγρινίου Άλφα ’93.

 

Γ.Ε.ΑΓΡΙΝΙΟΥ – ΠΑΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ  45-43

 

Δεκάλεπτα: Α 07-10 Β 07-15 Γ 15-09 Δ 16-9

ΠΑΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ(Ζησιμόπουλος Θ.) Ντάλλας Φ. 7, Μίχος Ι. 8, Κουτσογιάννης Χ. 2, Χολέβας Ι., Αλεξόπουλος Κ., Βελέντζας Κ. 1, Σταμάτης Π. 9, Καπετανάκης Α., Κουφογιάννης Β., Σταμούτσος Β., Γαλάνης Ν. 8(1), Αναγνωστόπουλος Φ. 8(1).



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...