Η απάντηση του εκπροσώπου της τοπικής κοινότητας Βλαχομάνδρας σε δημοσίευματα τοπικής εφημερίδας….

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Εκπροσώπου τοπικής κοινότητας

ΒΛΑΧΟΜΑΝΔΡΑΣ

Σχετικά με δημοσιεύματα τοπικής εφημερίδας.

 Προκαλεί πραγματικά εντύπωση το γεγονός με το οποίο τόσο εύκολα και δημοσίως αμφισβητούνται στοιχεία τα οποία υπάρχουν είναι διαθέσιμα και αποδεικνύονται ευκόλως σε ιατροδικαστικές υπηρεσίες (πχ ψηφιακά αρχεία στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος).

Σχετικά πάντως  με τη μομφή, ότι ο εκπρόσωπος  τοπικής κοινότητας Βλαχομάνδρας είναι πρόεδρος του ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΗ, θα ήθελα να αναφέρω δημοσίως ότι είμαι εκπρόσωπος της τοπικής κοινότητας Βλαχομάνδρας, με κύριο στόχο την ευημερία την ανάπτυξη και το συμφέρον  της περιοχής μου και όλων ανεξαιρέτως των κατοίκων κάτι που φαίνεται και από τις μέχρι τώρα δράσεις μου.

Σε αυτά λοιπόν τα πλαίσια επιδιώκω την άριστη συνεργασία με τον Δήμαρχο Ναυπακτίας κο Μπουλέ και την Δημοτική αρχή κάτι που έχει επιτευχθεί και από τις δύο πλευρές.Επίσης θεωρώ απαράδεκτο να καθυβρίζονται οι κάτοικοι ενός ολόκληρου χωριού που έχει μάλιστα σηκώσει και το βάρος των σκουπιδιών την Ναυπακτίας. Θα μου πει κανείς «Ουδείς ασφαλέστερος εχθρός του ευεργετηθέντα αχάριστου».

 

Εξάλλου Δημοκρατία έχουμε και ο καθένας μπορεί να σχολιάζει όπως νομίζει, και φυσικά θα κριθεί εκ των περιστάσεων, εξάλλου τόσο οι κάτοικοι της Βλαχομάνδρας, οι Ναυπάκτιοι , όσο και ο Ελληνισμός έχουν συνηθίσει να διαβάζουν δημοσιεύματα από κίτρινες φυλλαδίτσες που τα υπογράφουν γνωστοί άγνωστοι ή μάλλον ανώνυμοι. .

 Ο Εκπρόσωπος τοπικής Κοινότητας Βλαχομάνδρας

 

ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...