Η «Μέριλιν Μονρόε» κάνει εκστρατεία για το δημοψήφισμα υπέρ του «ναι»

Οι Τούρκοι ψηφοφόροι θα κληθούν στις 16 Απριλίου να αποφασίσουν για τη συνταγματική αναθεώρηση, που θα ανοίξει τον δρόμο για την διεύρυνση των εξουσιών του Τούρκου προέδρου και θα μετατρέψει τον Ερντογάν σε σύγχρονο «σουλτάνο».

Στην μάχη για την επικράτηση του «ναι» έχουν ριχτεί και αρκετοί φανατικοί οπαδοί του κυβερνώντος κόμματος.

Πρίν λίγο καιρό, ζευγάρι από την επαρχία Ντιγιάρμπακιρ,ονόμασε την νεογέννητη κόρη του «Evet» (ΝΑΙ), ώστε να τραβήξει την προσοχή των ψηφοφόρων. Τώρα, στην πόλη Μαρντίν της νοτιοανατολικής Τουρκίας, μια σωσίας της  Μέριλιν Μονρόε, η Μελέκ Ακαρμούτ, μητέρα τεσσάρων παιδιών, έχει ξεκινήσει εκστρατεία υπέρ του «ναι».

H νεαρή γυναίκα πηγαίνει από πόρτα σε πόρτα στις γειτονιές και επισκέπτεται επιχειρήσεις, σύμφωνα με τον τουρκικό Τύπο, προκειμένου να πείσει τους συμπολίτες της να ψηφίσουν «ναι» στο κρίσιμο δημοψήφισμα.

Η ίδια δήλωσε για την προσωπική εκστρατεία που έχει ξεκινήσει: «Στο παρελθόν η Τουρκία έχει υποφέρει πολλά, πέρασε μέσα από πολλές δυσκολίες. Η απόπειρα πραξικοπήματος της 15ης Ιουλίου είναι ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα. Η Τουρκία έχει, επίσης, δει πολλά πραξικοπήματα, πριν από αυτό». Η σωσίας της Μονρόε υποστήριξε ότι, αν επικρατήσει το «ναι», θα αναπτυχθεί η οικονομία της Τουρκίας.

Η Τουρκάλα «Μέριλιν Μονρόε» έχει εργαστεί στην ύφανση χαλιών, αλλά αρνείται να πάρει μέρος σε διαφημίσεις, επειδή αυτό που πραγματικά θέλει είναι να πρωταγωνιστήσει σε μια ταινία με θέμα την ζωή της Αμερικανίδας ηθοποιού.

 

Πηγή: http://www.kontranews.gr/KOSMOS/277064-E-Merilin-Monroe-kanei-ekstrateia-gia-to-demopsephisma-yper-toy-nai ΚΟΣΜΟΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...