Η Ναυπακτία στο πλευρό της Κεφαλονιάς.Έμπρακτη στήριξη στους δοκιμαζόμενους πολίτες της…

Την παροχή βοήθειας προς τους πληγέντες της Κεφαλονιάς θα αποφασίσει το δημοτικό συμβούλιο Ναυπακτίας.

Τι ανέφερε ο ο κ.Σταυρόπουλος στο Nafpaktianews !!

Θέμα προς συζήτηση στο δημοτικό συμβούλιο της Δευτέρας θα αποτελέσει η βοήθεια που σχεδιάζει ο δήμος Ναυπακτίας να παράσχει μέσω του κοινωνικού του  παντοπωλείου στους κατοίκους της Κεφαλονιάς.Το θέμα αυτό βρίσκεται στη 16 η θέση της ημερήσιας διάταξης με εισηγητή τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Κ.Σταυρόπουλο.

Αναμένεται να αποφασιστεί η συλλογή μέσω του κοινωνικού παντοπωλείου του δήμου,ρουχισμού και πρώτων ειδών μακράς διατήρησης,τα οποία αφού συγκεντρωθούν θα αποσταλούν με ευθύνη του δήμου στους σεισμοπαθείς Κεφαλονίτες.

Μάλιστα θα εξεταστεί το ενδεχόμενο όπως ανέφερε πριν λίγο στο Nafpaktianews ο αρμόδιος αντιδήμαρχος και εισηγητής του θέματος να μπορεί κάποιος να προσφέρει και χρήματα σε ειδικό λογαριασμό.Αυτό το ενδεχόμενο είναι που οι αρμόδιες υπηρεσίες του δήμου ερευνούν αυτόν τον καιρό μέσω ενδεχομένως ειδικού λογαριασμού που μπορεί να υπάρχει ίσως στο υπουργείο πρόνοιας.

Σε κάθε περίπτωση πάντως θα πρέπει ως κοινωνία να σταθούμε αρωγοί σ’αυτή την προσπάθεια,με τις όποιες οικονομικές δυνατότητες που διαθέτει ο καθένας εκφράζοντας μ’αυτό τον τρόπο την αλληλεγγύη μας στους δοκιμαζόμενους πολίτες της Κεφαλονιάς.

 

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...