Η Πατρινή που έμενε δίπλα από την έπαυλη του “θρυλικού” Τζέιμς Μποντ… Ρότζερ Μουρ! ΦΩΤΟ

Η Γιώτα Δροσοπούλου έλεγε καλημέρα στον “Τζέιμς Μποντ”! Στον θρυλικό Μποντ, στον Ρότζερ Μουρ που πριν από λίγες ημέρες “‘έφυγε” από τη ζωή. 

Με αφορμή το θάνατο του γνωστού ηθοποιού, θυμηθήκαμε μαζί με τη γνωστή Πατρινή επιχειρηματία, τις μέρες που έβγαινε στην αυλή του σπιτιού που την φιλοξενούσε και έλεγε “καλημέρα” στον Ρότζερ Μούρ!

Η νονά της (Παναγιώτα) λοιπόν ήταν η γειτόνισα του Ρότζερ Μουρ και όταν η μικρή Γιώτα πήγαινε στην Αγγλία έμενε στο σπίτι της. Ήταν φίλη της μητέρας της. Ήταν από την Ελλάδα και της έδωσε το ίδιο όνομα. Ο σύζυγός της Μάικλ, ήταν πολύ επιτυχημένος Άγγλος επιχειρηματίας. Η μικρή Γιώτα, ήταν η αδυναμία του ζευγαριού, το οποίο δεν ευτύχησε να κάνει δικά του παιδιά. Τα ταξίδια της μικρής βαφτιστήρας στην Αγγλία ήταν η μεγαλύτερη χαρά για τους νονούς, οι οποίοι ζούσαν σε μια έπαυλη στο Πέιτον, δίπλα ακριβώς από την έπαυλη του θρυλικού “Άγιου” και κατόπιν “Τζέιμς Μποντ”, Ρότζερ Μουρ! Η κ. Δροσοπούλου ακόμα θυμάται την επιβλητική του φιγούρα και το πάντα ευγενικό του ύφος όταν τους συναντούσε.

Άλλωστε ο Σερ Ρότζερ Μουρ, είναι γνωστός για την τεράστια αγάπη του για την Ελλάδα και τους Έλληνες, η οποία μάλιστα τον οδήγησε να αγοράσει και ακίνητα σε ελληνικά νησιά για τις διακοπές του.

http://tempo24.news



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...