Η Πυροσβεστική ανακρίνει ύποπτο για τους εμπρησμούς στην Πάτρα

Η Πυροσβεστική ανακρίνει ύποπτο για τους εμπρησμούς στην Πάτρα

Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0

Μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται να έχουμε εξελίξεις σχετικά με τον πυρομανή που έχει αναστατώσει εδώ και μία εβδομάδα ολόκληρη την Πάτρα, και ιδίως Πυροσβεστική και Αστυνομία.

Χθες εντοπίστηκε ένα ύποπτο άτομο, το οποίο προσομοιάζει στα χαρακτηριστικά που δόθηκαν μετά την επίθεση την περασμένη Παρασκευή στα Ταμπάχανα από τους αυτόπτες μάρτυρες που τον κυνήγησαν.

Σε συνεργασία Πυροσβεστικής και Ασφάλειας Πατρών, ο άνδρας προσήχθη και παραδόθηκε στο Ανακριτικό της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, όπου σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24, συνεχίζεται η ανακριτική διαδικασία μέχρι και τώρα.

Σε επικοινωνία που είχε το tempo24, με ανώτερο στέλεχος της Πυροσβεστικής, επιβεβαιώθηκε η προσαγωγή του ατόμου και πιθανόν τις επόμενες ώρες να έχουμε και νεότερα.

Πάντως οι πληροφορίες ανέφεραν πως μέχρι και πριν λίγο, ο προσαχθείς αρνείτο οποιαδήποτε εμπλοκή

Το ευχάριστο μετά τα αλλεπάλληλα περιστατικά εμπρησμών που σημειώθηκαν σε διάφορες συνοικίες στην Πάτρα τις προηγούμενες ημέρες (Προσφυγικά, Αγ. Γεώργιος Λάγγουρα, Σκαγιοπούλειο, Ιεροθέου, Ταμπάχανα, Μεσολογγίου κ.α.), είναι πως από την περασμένη Παρασκευή δεν έχει καταγραφεί νέο περιστατικό.

Κωνσταντίνα Τσιάμη

tempo24.news

Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0

Leave a Comment