Θρίλερ με την εξαφάνιση 59χρονης στη Λάρισα – Η τελευταία της συνομιλία και το βίντεο που ερευνούν οι Αρχές

Θρίλερ με την εξαφάνιση 59χρονης στη Λάρισα – Η τελευταία της συνομιλία και το βίντεο που ερευνούν οι Αρχές

Κορυφώνεται η αγωνία για την τύχη της 59χρονης Βάσως Σιλεβίστα – Κουκουνασούλη, που εξαφανίστηκε την Κυριακή της Αποκριάς, στη Λάρισα.

Ο αδελφός της μίλησε στο STAR και αποκάλυψε την τελευταία συνομιλία της στο κινητό, η οποία δίνει νέα τροπή στην υπόθεση. Το μεσημέρι της Κυριακής η Βασιλική, έφαγε στο σπίτι του αδελφού της, στη Λάρισα. Όταν εκείνος προσπάθησε να επικοινωνήσει μαζί της, στις 19.45 το απόγευμα, το κινητό της ήταν απενεργοποιημένο.

Η τελευταία συνομιλία της 59χρονης ήταν στις 18.45, με κάποια φίλη της από τη Λαμία: “Είμαι στη Λάρισα βγαίνω έξω πάω να κάνω μια βόλτα, γιατί είμαι αγχωμένη και αργότερα θα ξαναπάω στον αδελφό μου”.

«Εγώ μίλησα στις 18.15 μαζί της. Από τότε δεν είχα καμία άλλη επικοινωνία. Ήθελε να ξανάρθει πάλι το βραδάκι ας πούμε, λέω δεν είναι ακόμα εδώ η γυναίκα μου, όταν θα έρθει θα επικοινωνήσουμε και θα σε παραλάβουμε εμείς», είπε στο STAR ο αδελφός της.

Όμως από εκεί και πέρα τα ίχνη της χάνονται. Τελευταία φορά εθεάθη στον Άγιο Χαράλαμπο, όπου βρίσκεται το πατρικό της. Άνδρες της ΕΜΑΚ ψάχνουν στα νερά του Πηνειού, ενώ πεζοπόρα τμήματα χτενίζουν τις όχθες του ποταμού, από τη γέφυρα Αλκαζάρ ως το Υδραγωγείο. Στο σημείο των ερευνών βρίσκονται διαρκώς ο σύζυγός της και τα παιδιά της, αναζητώντας… ένα σημάδι ζωής.

Η οικογένειά της πιστεύει ότι βγήκε για μια κοντινή βόλτα, καθώς η 59χρονη φεύγοντας από το σπίτι, δεν πήρε μαζί τα προσωπικά της αντικείμενα.

«Μόνο το κινητό είχε μαζί της. Όλα τα πράγματά της βρέθηκαν στο σπίτι και η τσάντα και το πορτοφόλι με χρήματα και τα ρούχα της όλα».

Ιδιαίτερη σημασία δόθηκε και σε μια μαρτυρία για την 59χρονη, που οδήγησε την αστυνομία να ψάξει στην οδό Αγίας Τριάδας πλησίον της εκκλησίας Αγία Τριάδα στη Λάρισα. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα onlarissa.gr, υλικό από βίντεο κάμερας ασφαλείας που εξασφάλισαν οι αστυνομικοί από το σημείο έδειξε ότι μια γυναίκα που της έμοιαζε, την ώρα της βροχής, την περασμένη Τρίτη, στεκόταν εκεί και έδειχνε αναστατωμένη. Ωστόσο, κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα ότι πρόκειται για την 59χρονη μητέρα δύο παιδιών.

Πηγή: https://www.kontranews.gr/KOINONIA/357198-THriler-me-ten-exaphanise-59chrones-ste-Larisa-E-teleytaia-tes-synomilia-kai-to-binteo-poy-ereynoyn-oi-Arches ΚΟΙΝΩΝΙΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...