“Κατάθλιψη, αίτια, θεραπεία”

Αδελφοί μου, παρακαλώ την αγάπη σας την Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 9:00 το πρωί μέχρι 12:00 να συναντηθούμε όλοι στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών (Ν.Ν.Α.), Οδός Δεινοκράτους 70, πίσω από το Μέγαρο Μουσικής, για να δώσουμε ΑΙΜΑ όσοι είναι κάτω των 60 ετών.
Το νοσοκομείο έχει ανάγκη από φιάλες αίματος, αλλά και το μοναστήρι μας χρωστά χάρη στους γιατρούς του, διότι με την βοήθεια του Θεού, έσωσαν τον μοναχό Χριστόδουλο εκ θανάτου. Σας παρακαλώ, κληρικούς, μοναχούς και λαϊκούς να ανταποκριθείτε στο αίτημά μου.
Θα είμαστε κι εμείς εκεί. Αναμένω να σας δω από κοντά.
Ευχαριστώ θερμά. Γέροντας Νεκτάριος

“Κατάθλιψη, αίτια, θεραπεία”

Κατάθλιψη, η ψυχική ασθένεια που ξεπροβάλλει στις ζωές πολλών από εμάς, ασχέτως φύλου, κοινωνικής τάξης, οικονομικής κατάστασης, αναγνώρισης η μη αναγνώρισης του προσωπικού μας έργου. Η κατάρρευση του “κάστρου” εκ των έσω. Η έλλειψη θεμελίων στο οικοδόμημα του σύγχρονου ανθρώπου.

Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗΣ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΟΥΜΕ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ.
Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΚΟΡΠΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΤΗ ΧΑΡΑ. ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΠΟΥ ΞΕΠΕΡΝΑ ΚΑΘΕ ΑΛΛΗ ΧΑΡΑ.
Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΧΑΡΑ ΠΟΥ ΔΙΑΡΚΕΙ ΑΙΩΝΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΙΓΜΙΑΙΑ.
ΣΑΣ ΤΑ ΓΡΑΦΩ ΑΥΤΑ “ΙΝΑ Η ΧΑΡΑ ΗΜΩΝ Η ΠΕΠΛΗΡΩΜΕΝΗ” (Α’ Ιω. α’ 4).

ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΡΧΕΣΤΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ ΚΑΝΤΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΚΑΜΠΑΝΑΚΙ ΓΙΑ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ. ΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΨΥΧΙΚΗ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΩΦΕΛΕΙΑ. ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΜΑΣ ΒΟΗΘΑΤΕ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΟΣ ΔΟΞΑ ΘΕΟΥ.

Στη νέα σειρά, “Ρωτήστε τον Γέροντα”, που θα βρείτε στο κανάλι μας, μπορείτε πλέον και εσείς να κάνετε την ερώτησή σας στα σχόλια των βίντεο, ώστε να μπορεί και η δική σας ερώτηση να γίνει ένα βίντεο, στο οποίο θα απαντά ο Γέροντας Νεκτάριος.

Επεισόδιο Νο5 Κατάθλιψη, αίτια, θεραπεία | Ρωτήστε τον Γέροντα



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...