Καταγγελίες….Μαύρισαν την λευκή νύχτα στη Ναύπακτο…Δηλώσεις Παπαιωάννου

Καταγγελίες….Μαύρισαν την λευκή νύχτα στη Ναύπακτο…Δηλώσεις Παπαιωάννου

Η λευκή νύχτα στη Ναύπακτο δεν ήταν τόσο λευκή απόψε μετά την απόφαση του Εμπορικού συλλόγου να ανοίξει τα εμπορικά καταστήματα της πόλης εκμεταλλευόμενο την αυξημένη τουριστική περίοδο που διάγει η Ναύπακτος. Τηλεφωνήματα με ψεύτικα ονόματα και το Εργατικό Κέντρο όπως μας ανέφερε ο πρόεδρος του Εμπορικού συλλόγου κ. Παπαιωάννου βρίσκονται πίσω από τις καταγγελίες για την λειτουργία των καταστημάτων.

Άνδρες του Α.Τ. Ναυπάκτου επισκέφτηκαν τα καταστήματα που λειτουργούσαν και ζήτησαν τα στοιχεία των ιδιοκτητών πιθανόν για να γίνει μήνυση. Ο κ. Παπαιωάννου μιλώντας στο Nafpaktia news.gr τόνισε πως τα περισσότερα καταστήματα δεν έχουν προσωπικό αλλά και είναι σύμφωνα για το άνοιγμα των καταστημάτων τους τα τέσσερα Σάββατα του Αυγούστου.

Αυτό που πρέπει να επισημάνουμε είναι ότι απόψε το βράδυ στη Ναύπακτο υπήρχε πάρα πολύς κόσμος και σύμφωνα με πληροφορίες υπήρχαν πάρα πολλοί από γειτονικές πόλεις ή νομούς.

Δείτε τι δήλωσε ο κ. Παπαιωάννου.

Παρέμβαση Σύψα: Είμαστε στο πλευρό των επαγγελματιών – Κάποια κέντρα θέλουν τη Ναύπακτο προσπαθούν να πάνε την πόλη πίσω.

Leave a Comment