Κατηγορούν τραγουδιστή ότι κρατά 6 γυναίκες ενάντια στη θέλησή τους

Έξι γυναίκες κατηγορείται πως κρατά, παρά τη θέλησή τους, ο τραγουδιστής R. Kelly, σύμφωνα με τους γονείς τους και τριών ανθρώπων που υπήρξαν στον στενό κύκλο του.

«Εξι γυναίκες ζουν σε ακίνητα που νοικιάζει ο Κέλι στο Σικάγο και την Ατλάντα», σύμφωνα με το BuzzFeed που μίλησε με τους γονείς και τους άλλους τρεις που υπήρξαν κοντά στον τραγουδιστή της R&B, τους Σέριλ Μακ, Κίτι Τζόουνς και Ασάντε ΜακΓκι. «Ελέγχει κάθε τομέα της ζωής τους: υπαγορεύει τι τρώνε, πώς ντύνονται, πότε θα κάνουν μπάνιο ή θα κοιμηθούν και πώς θα φερθούν σε σεξουαλικές περιπτύξεις τις οποίες εκείνος καταγράφει», υποστηρίζουν.

Οι γονείς αρκετών εκ των γυναικών πήγαν στην αστυνομία, σε μία προσπάθεια να πάρουν πίσω τις κόρες τους. Το BuzzFeed αναφέρει ότι μία οικογένεια από την Τζόρτζια ανέφερε στις αρχές ότι η κόρη της κρατείται σε μία «αίρεση» του Κέλι, που είναι «βίαιος και την ελέγχει».

Η μητέρα αυτής της γυναίκας δήλωσε στο BuzzFeed ότι η κόρη της έμοιαζε με φυλακισμένη την τελευταία φορά που την είδε και πως ενεργούσε σαν να της είχαν κάνει πλύση εγκεφάλου, εκφράζοντας διαρκώς την αγάπη της για τον τραγουδιστή. Εκπρόσωπος του Κέλι απέρριψε όλες τις κατηγορίες.

Πηγή: http://www.kontranews.gr/KOSMOS/293165-Kategoroyn-tragoydiste-oti-krata-6-gynaikes-enantia-ste-thelese-toys ΚΟΣΜΟΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...