Κρύο και βροχές την Κυριακή – Νέα επιδείνωση καιρού από Δευτέρα

Κρύο και βροχές την Κυριακή – Νέα επιδείνωση καιρού από Δευτέρα

Την Κυριακή αναμένεται γενικά βελτιωμένος ο καιρός, ενώ τοπικές βροχές θα σημειωθούν το πρωί στο Αιγαίο και το βράδυ στο Ιόνιο και πρόσκαιρες καταιγίδες θα εκδηλωθούν στα νότια θαλάσσια τμήματα.

Οι άνεμοι την Κυριακή θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 5 με 7 μποφόρ στο Αιγαίο, ενώ τη Δευτέρα θα στραφούν σε δυτικών διευθύνσεων και την Τρίτη σε βόρειους με την ίδια ένταση.

Τέλος, η θερμοκρασία θα κυμαίνεται σε σχετικά χαμηλά επίπεδα.

Ωστόσο νέα επιδείνωση αναμένεται τη Δευτέρα όπου προβλέπονται από το μεσημέρι και πάλι βροχές, καταιγίδες κυρίως στα νότια θαλάσσια και παραθαλάσσια τμήματα και χιόνια στα ηπειρωτικά ορεινά.

Πιο αναλυτικά, την Κυριακή:

Στην Αττική, ηλιοφάνεια με λίγα σύννεφα, βόρειοι άνεμοι 5 με 7 μποφόρ με εξασθένηση και η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 3 έως 9 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θράκη και στη Μακεδονία, παγετός το πρωί, ήλιος και σταδιακά νεφώσεις. Η θερμοκρασία από μείον 6 έως 7 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις και το θερμόμετρο από 0 έως 7 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, ήλιος και βαθμιαία νεφώσεις με τοπικές βροχές στο Ιόνιο, βορειοδυτικοί άνεμοι 4 με 6 μποφόρ και η θερμοκρασία από μείον 3 έως 13 βαθμούς.

Στην Πελοπόννησο, τοπικές νεφώσεις με πρόσκαιρες βροχές και ο υδράργυρος από μείον 1 έως 14 βαθμούς.

Στα Κύθηρα, πρόσκαιρες βροχές και η θερμοκρασία έως 14 βαθμούς.

Στην Κρήτη, στις Κυκλάδες και στα Δωδεκάνησα, σποραδικές βροχές, το πρωί καταιγίδες και χιόνια στα ορεινά της Κρήτης, άνεμοι βορειοδυτικών διευθύνσεων 5 με 7 μποφόρ. Το θερμόμετρο από 8 έως 16 βαθμούς.

Στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, λίγες βροχές και βελτίωση το μεσημέρι, άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 5 με 7 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση και η θερμοκρασία έως 13 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, ήλιος με πρόσκαιρες νεφώσεις και ο υδράργυρος από μείον 2 έως 10 βαθμούς.

Πηγή: https://www.kontranews.gr/KOINONIA/351396-Kryo-kai-broches-ten-Kyriake-Nea-epideinose-kairoy-apo-Deytera ΚΟΙΝΩΝΙΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...