Λαμία: “Απορριμματοφόρο έπεσε στο γκρεμό και ο οδηγός πήδηξε από το παράθυρο”; [εικόνες]

Ερωτήματα τα οποία χρίζουν απάντησης από την δημοτική αρχή θέτει μέσω της προσωπικής του σελίδας στο Facebook ο δημοσιογράφος Γιώργος Παλαμιώτης ο οποίος ανάρτησε την φωτογραφία ενός απορριμματοφόρου που έχει υποστεί υλικές ζημιές να μεταφέρεται πάνω σε φορτηγό μεταφορικής.

Όπως γράφει χαρακτηριστικά:

“Από ποια χαράδρα σκουπιδιών σε βάθος 30, 40 m μάζεψαν αυτό το απορριμματοφόρο μέσα στο σκουπιδότοπο της Λαμίας; Γιατί το κρατούσαν μυστικό μήπως γιατί θα τους χαλάσει την εικόνα; Πώς έφτασε να τουμπάρει το απορριμματοφόρο μέσα στο σκουπιδότοπο; Γιατί πήδηξε ο οδηγός από το παράθυρο”;

Σε δεύτερη ανάρτηση του αναφέρει:
“Δεν θα παρακολουθήσω τα παραμύθια που λένε οι εμπλεκόμενοι της δημοτικής αρχής. Λένε χάλασε η καμπίνα του απορριμματοφόρου . Καλά πως δεν έφυγε η καμπίνα στην πλατεία Ελευθερίας και την πλατεία Λαού και έφυγε στο ΧΥΤΑ. Απλά και κατανοητά η καμπίνα έφυγε όταν το απορριμματοφόρο πήρε την κατηφόρα στο γκρεμό. Λένε ότι το είχαν πάει για επισκευή πριν λίγα εικοσιτετράωρα. Και τι σημαίνει αυτό; Μήπως ότι ο μάστορας ξέχασε να κουμπώσει την καμπίνα ; Παιδικές δικαιολογίες.Βλέπετε λοιπόν από την καμπίνα ότι λείπει η πόρτα του οδηγού . Ευτυχώς που τη γλίτωσε ο οικογενειάρχης που πήγε για ένα μεροκάματο .Το κεφάλι του σταμάτησε λίγα εκατοστά πριν το λάστιχο του φορτηγού . Αυτά λένε οι γνωρίζοντες. Και για να έχουμε και καλό ερώτημα. Ειδοποιήθηκε η αστυνομία για αυτό το συμβάν; Πήγε επιτόπου έχει καταγραφεί; Γιατί παρέμεινε κρυφό ακόμη και από τους εργαζόμενους μέχρι να πάνε σήμερα το πρωί με γερανό στο σκουπιδότοπο και να βγάλουν το φορτηγό μέσα από τα σκουπίδια; Θα το δείτε και στη μούρη ότι είναι τσαλακωμένο . Καταλαβαίνετε τι σημαίνουν αυτά. Βλέπετε και το κάθισμα έχει φύγει οδηγός και κάθισμα μαζί με την πόρτα σέρνονταν στο γκρεμό . Είπατε τίποτα ; Πόσο θα κρύβεται αυτή η δημοτική αρχή; Πόσο θα συνεχίσει να λέει ψέματα πόσο θα κρυβει την πραγματικότητα και πόσο επικίνδυνη καθίσταται μέχρι να παραδώσει . Επαναλαμβάνω το ερώτημα οι αρχές ειδοποιήθηκαν από την Παρασκευή ; Στο βιβλίο συμβάντων της αστυνομίας δεν γραφει τίποτα. Ξέρετε γιατί δεν έχει γραφτεί; Ο οδηγός ήταν του Φορέα το αυτοκίνητο του Δήμου. Μπλέξιμο που φτάνει μέχρι κατηγορητήριο. Περιμένω να δω την Τετάρτη στο δημοτικό συμβούλιο αν θα ρωτήσει κανείς για να απολογηθουν. πόσοι θα το κάνουν γαργάρα ; Κινδύνεψαν ζωές”.

Μετά τα παραπάνω, η δημοτική αρχή καλείται να απαντήσει στους δημότες τι ακριβώς έχει συμβεί…

lamianow.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...